Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
01.07.2026, 09:58
Zawinęli ich magazyn jeden z większych, co do strony to nic nowego że wisi bo chociażby jak rcblacka zawinęli to strona normalnie wisiała jeszcze rok po aresztowaniu więc to że strona online to mało istotne
02.07.2026, 08:18
(20.06.2026, 22:27)doxyou napisał(a): HariboWPP
Po pierwsze dlatego, że zawsze był to selective scam - niektórzy dostawali paczki, niektórzy nie (a negatywne opinie były kasowane)
Po drugie - są solidne podstawy by sądzić, że zostali zawinięci i sklep obsługuje teraz CBZC zbierając dane.
U mnie 2 właśnie kiedyś wylądowały,po pierwszej wyjebce dałem se siana.
Plus obie szły ponad tydzień...jebac dupka.
13.07.2026, 06:45
(20.06.2026, 22:27)doxyou napisał(a): HariboWPP
Po pierwsze dlatego, że zawsze był to selective scam - niektórzy dostawali paczki, niektórzy nie (a negatywne opinie były kasowane)
Po drugie - są solidne podstawy by sądzić, że zostali zawinięci i sklep obsługuje teraz CBZC zbierając dane.
XD oczywiście to bzdura. Psy nie mogą prowadzić sklepu, żeby zbierać informacje. Gdyby zrobili coś takiego to nikogo by nie mogli skazać. Dużo bardziej prawdopodobne jest,.że.govpoprosyu selectiv scam.
13.07.2026, 08:14
Chem i Katy prowadzi ta sama osoba. Miałem co do tego pewne wątpliwości, ale paczki od Katy przychodzą z takimi samymi odczynnikami podpisanymi takimi samymi nazwami jak u Chem.
różnią ich ceny, minimalna wartość zamówienia i marketingowe nazwy substancji obecne w sklepach.
różnią ich ceny, minimalna wartość zamówienia i marketingowe nazwy substancji obecne w sklepach.
13.07.2026, 09:55
13.07.2026, 11:12
Nie wiem, czy szybko. Raczej nie, inni pisali wcześniej, ja średnio wierzyłem i uwierzyłem dopiero, gdy zobaczyłem. No i dopiero niedawno wróciłem do zainteresowań, dopiero co poznałem te sklepy.
Tak czy siak jest to dziwne i mnie zniechęciło do zamówienia. Czekam na rozwój wydarzeń.
Tak czy siak jest to dziwne i mnie zniechęciło do zamówienia. Czekam na rozwój wydarzeń.
13.07.2026, 12:28
(13.07.2026, 09:55)SztywnyMisza napisał(a): mariansagan szybko do tego doszedłeśtam większość sklepów prowadzi ta sama osoba
Przecież tak jest od lat. I w większości wypadków sklepy prowadzą inni ludzie ale towar biorą od jednego dostawcy. I tak jest od początku rynku RC w PL.
16.07.2026, 20:35
Na tym forum ten sklep nie miał i nie będzie miał uznania.
DNA tego sklepu jest sprzeczne z DNA…innego tutejszego sklepu.
DNA tego sklepu jest sprzeczne z DNA…innego tutejszego sklepu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !

tam większość sklepów prowadzi ta sama osoba