Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NARKOTYKI I KRADZIONE ELEKTRONARZĘDZIA, 29-LATEK W ARESZCIE
15.08.2024, 17:31
Wspólne działania piotrkowskich i tomaszowskich funkcjonariuszy, pozwoliły dotrzeć do mężczyzny, który posiadał znaczne ilości narkotyków. Okazał się nim 29-latek, który na swojej posesji ukrywał również elektronarzędzia pochodzące z kradzieży. Mężczyzna usłyszał już zarzuty. Za popełnione przestępstwa grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności.
Policjanci Wydziału Kryminalnego Komendy Powiatowej Policji w Tomaszowie Mazowieckim otrzymali informacje, że na jednej z posesji, na terenie powiatu piotrkowskiego, mężczyzna może posiadać znaczne ilości narkotyków. Mundurowi od razu postanowili to sprawdzić. Będąc na miejscu funkcjonariusze potwierdzili tę informację. Od razu o fakcie odnalezienia zakazanych substancji poinformowali piotrkowskich policjantów, którzy również podjęli działania. Policjanci zabezpieczyli łącznie ponad 100 gramów białej substancji, która po sprawdzeniu testerem narkotykowym dała wynik pozytywny w kierunku metamfetaminy. Mundurowi zabezpieczyli również susz roślinny o wadze blisko 40 gramów. Mężczyzna został zatrzymany. Usłyszał już zarzuty posiadania znacznej ilości środków odurzających, a także kradzieży elektronarzędzi. Na wniosek prokuratora, wobec mężczyzny sąd zastosował 3-miesięczny areszt. Za popełnione przestępstwa mężczyźnie grozi do 10 lat pozbawienia wolności
Źródło:https://piotrkow-trybunalski.policja.gov.pl/ep/informacje/98950,Narkotyki-i-kradzione-elektronarzedzia-29-latek-w-areszcie.html
15.08.2024, 18:14
miałem takiego boscha do kupienia dwa dni temu hahahaha stówka, jakby kto pytał
15.08.2024, 19:22
Ja ci mówiłem Boguś, tylko elektryczny pastuch
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.