Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sterydy?
Wczoraj, 01:44
Nie no kurwa testosteron w tabletach, ja pierdole jaka wiedza leżę i płaczę co po niektórych postach... W sprawie sterydów zapraszam na pw, coś tam mogę pomóc...
Ja polecam ten Clenbuterol jak by ktoś znalazł:
Słyszałem, że user który miał mieć tu dział SmithSideShop że ma na stanie jakieś anaboliki. Jeden user mi tu mówił że brał od niego na SESSION ale nie wiem jak tam się skontaktować.
Fajne też opcje mają tutaj:
Miałem ten Oxandrolone i na odwrocie masz zdrapkę, ścierasz ją i wpisujesz na oryginalnej stronie arenis medico i sprawdzasz czy partia jest legit i czy to wyszło napewno od nich.
+ Dodam, że ktoś pisał żeby na cebulce sprawdzić właśnie w dziale aptek na SESSION.
Zawsze możesz prosić o jakiś opinie na trust pilot.
Łapaj linkacza: https://wbijto.pl/brand/arenis/
To jest z arenis medico produkty - te które są z Oxandrolone gdzie wstawiłem foto jego.
Przy opakowaniu tablet 50szt. Brane po 2 szt. Oxandrolone i Clenbuterolu po 20-25 dniach już widać efekty.
P.S Na stronie znajdziesz nie tylko dostawcę zaufanego "Arenis Medico" ale także:
U lekarza.
Słyszałem, że user który miał mieć tu dział SmithSideShop że ma na stanie jakieś anaboliki. Jeden user mi tu mówił że brał od niego na SESSION ale nie wiem jak tam się skontaktować.
Fajne też opcje mają tutaj:
Miałem ten Oxandrolone i na odwrocie masz zdrapkę, ścierasz ją i wpisujesz na oryginalnej stronie arenis medico i sprawdzasz czy partia jest legit i czy to wyszło napewno od nich.
+ Dodam, że ktoś pisał żeby na cebulce sprawdzić właśnie w dziale aptek na SESSION.
Zawsze możesz prosić o jakiś opinie na trust pilot.
Łapaj linkacza: https://wbijto.pl/brand/arenis/
To jest z arenis medico produkty - te które są z Oxandrolone gdzie wstawiłem foto jego.
Przy opakowaniu tablet 50szt. Brane po 2 szt. Oxandrolone i Clenbuterolu po 20-25 dniach już widać efekty.
P.S Na stronie znajdziesz nie tylko dostawcę zaufanego "Arenis Medico" ale także:
Cytat:Marki
(13.11.2024, 15:28)Amidamarux napisał(a): Ktoś wie gdzie można dostać izotek?
U lekarza.