Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ADB-BUTINACA
18.10.2024, 20:14
Szukam sprawdzonego sklepu. Szukam jak w tytule lub podobnych ale nie słabszych cuksów. Pomoże ktoś, bo raz mnie wy****li już niestety.
18.10.2024, 23:21
Bambarabeum @"TheFrC" i jego sklep ma butinace jak i również inne kannabinoidy, w tym o wiele mocniejsze od butinaci
19.10.2024, 17:59
(18.10.2024, 23:21)voice.of.voiceless napisał(a): Bambarabeum @"TheFrC" i jego sklep ma butinace jak i również inne kannabinoidy, w tym o wiele mocniejsze od butinaci
Nie mogę wejść w te sklepy 😡 Mocniejsze kannabinoidy od adb butinaca? Interesujące. Podpowiecie w co celować starzy wyjadacze ?😈
19.10.2024, 18:12
Bambarabeum tutaj masz kontakt do Flighta https://dopal.org/showthread.php?tid=402...#pid110561
poproś, żeby ci konto utworzył na stronie
celuj w 5fadb
celuj w 5fadb
19.10.2024, 18:28
(19.10.2024, 17:59)Bambarabeum napisał(a): Nie mogę wejść w te sklepy 😡 Mocniejsze kannabinoidy od adb butinaca? Interesujące. Podpowiecie w co celować starzy wyjadacze ?😈
Wszystkie sa dobre, ze starych sortów dla mnie nie było różnicy każdy jak dla mnie kopał tak samo. Może teraz jest inaczej. Ale nie wiem bo ja tylko adb B zawsze biore bo jest spoko.
20.10.2024, 21:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2024, 21:49 przez Bambarabeum.)
(19.10.2024, 02:35)nootropicgeek napisał(a): LegalDarkBuzz ma ADB-BUTINACA za 10€/gram.
Bambarabeum
Całkowity brak odpowiedzi i jakiego kolwiek kontaktu przez podany telegram..
(19.10.2024, 18:12)voice.of.voiceless napisał(a): Bambarabeum tutaj masz kontakt do Flighta https://dopal.org/showthread.php?tid=402...#pid110561
celuj w 5fadb
Trzy emaile wysłałem z prośbą o utworzenie konta w sklepie. Zero odpowiedzi 😔
20.10.2024, 22:14
Bambarabeum jakiego maila używasz?
Pisałeś na support@the-frc.is?
Nie chce mi się wierzyć, vendor codziennie jest tu na forum w godzinach 24:00-3:00 w nocy i przynajmniej jak ja z nim pisałem nie jednego maila - w tych godzinach mi odpowiadał.
Czy wstawałem rano i miałem odpisane na maila już i nie tylko w sprawie konta bo pytałem też o produkty i wysyłkę.
Napisz, przypomnij się w dziale, że czekasz na założenie konta.
Dodam, że w mailu podaj adres email na który chcesz mieć konto (nawet jeśli się nie różni od tego z którego piszesz - bo możesz wziąć inny) no i nickname podaj, nazwę jaką będziesz się logował.
Mam nadzieję że pomogłem
Pisałeś na support@the-frc.is?
Nie chce mi się wierzyć, vendor codziennie jest tu na forum w godzinach 24:00-3:00 w nocy i przynajmniej jak ja z nim pisałem nie jednego maila - w tych godzinach mi odpowiadał.
Czy wstawałem rano i miałem odpisane na maila już i nie tylko w sprawie konta bo pytałem też o produkty i wysyłkę.
Napisz, przypomnij się w dziale, że czekasz na założenie konta.
Dodam, że w mailu podaj adres email na który chcesz mieć konto (nawet jeśli się nie różni od tego z którego piszesz - bo możesz wziąć inny) no i nickname podaj, nazwę jaką będziesz się logował.
Mam nadzieję że pomogłem
21.10.2024, 16:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.10.2024, 16:38 przez Bambarabeum.)
Ok spróbuję ostatni raz. Dzięki
LegalDarkBuzz odpisał, z lekkim poślizgiem ale jest 😁 Spróbuję z nim dobić targu. Dzięki
TheFrC też odpisał na e-mail ale trafił on do spamu i nie widziałem.. Wszystko jest super. Dziękuję za pomoc i uważam temat za zakończony
(20.10.2024, 21:46)Bambarabeum napisał(a): Całkowity brak odpowiedzi i jakiego kolwiek kontaktu przez podany telegram..
Trzy emaile wysłałem z prośbą o utworzenie konta w sklepie. Zero odpowiedzi 😔
LegalDarkBuzz odpisał, z lekkim poślizgiem ale jest 😁 Spróbuję z nim dobić targu. Dzięki
TheFrC też odpisał na e-mail ale trafił on do spamu i nie widziałem.. Wszystko jest super. Dziękuję za pomoc i uważam temat za zakończony