Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
TikTok
09.12.2024, 19:37
Inferno super rzetelne odpowiedzi, ale chyba ci się kilka razy ta wiadomość wkleiła i jest niesamowicie długa, chyba że to jakiś błąd strony 😄
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10.12.2024, 15:27
Posluchalem tego i rece mi kurwa opadly.... Ja sie pytam Boze Ty to widzisz i nie grzmisz ?
12.12.2024, 19:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2024, 19:51 przez Metykatykot.)
Ok, ok. Mam usunąć ten komentarz?
Swoją drogą dzieciaki najprędzej wpędzą się w RC przez towarzystwo jeśli w takowe wpadną.
I serio TT to już nie platforma dla dzieciaków i według mnie jest mała szansa, że akurat na ten film trafi jakiś dzieciak, a nawet jeśli to wątpię, że przez taki komentarz zacznie ćpać
Swoją drogą dzieciaki najprędzej wpędzą się w RC przez towarzystwo jeśli w takowe wpadną.
I serio TT to już nie platforma dla dzieciaków i według mnie jest mała szansa, że akurat na ten film trafi jakiś dzieciak, a nawet jeśli to wątpię, że przez taki komentarz zacznie ćpać
![[Obrazek: 1000002144-transformed.png]](https://i.ibb.co/6Bsv3cq/1000002144-transformed.png)
OGŁOSZENIE: Jeśli posiadasz zbędne RC które masz zamiar wyrzucić, nie odbierasz nagrody lub po prostu chcesz mi coś kupić za darmo odezwij się priv xD
Jak będzie to tak szeroko rokalmowane na TT,
pozniej moze Facebook grupki "Dopalacze sklepy,
później może profile vendorów na FB.
Jak będziemy to tak reklamować to się wezmą za dupę konkretnie. Zobaczycie.
I my na tym ucierpimy.
Facebook = TikTok = I każde inne takie SOCIALMEDIA!
pozniej moze Facebook grupki "Dopalacze sklepy,
później może profile vendorów na FB.
Jak będziemy to tak reklamować to się wezmą za dupę konkretnie. Zobaczycie.
I my na tym ucierpimy.
Facebook = TikTok = I każde inne takie SOCIALMEDIA!
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)