Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
06.12.2025, 11:19
Czytając posty o przepalonych nozdrzach i przełykach można odnieść wrażenie, że niektórzy zachwycają się bardziej nieodparowanym rozpuszczalnikiem niż substancją czynną lol.
Próbowałem suchej, 25 g na cały miesiąc starczyło, oczywiście po tygodniu działanie słabnie ale ze względu na ciąg co można stwierdzić po samopoczuciu następnego dnia, kiedy już wór pusty. Do Adderallu oczywiście nie ma podejścia ale mierz Pan siły na zamiary.
Droga podania doustnie.
Próbowałem suchej, 25 g na cały miesiąc starczyło, oczywiście po tygodniu działanie słabnie ale ze względu na ciąg co można stwierdzić po samopoczuciu następnego dnia, kiedy już wór pusty. Do Adderallu oczywiście nie ma podejścia ale mierz Pan siły na zamiary.
Droga podania doustnie.
9 godzin(y) temu
(05.12.2025, 18:20)TheEnd napisał(a): Duch tylko z początku przy pierwszym rzucie miał taką pastę, że szok.
Załadowałem 250mg to na 8h wyrwało mnie z butów. A morda mi się ani na chwilę nie chciała zamknąć. Równa czysta faza przez 6-8h. Libido też mocno wystrzelone. Aż przypomniały mi się początki lat 2000 Potem jak zamawiałem pastę to już nie miała nawet 10% mocy tej pierwszej.
U High Life temat jest po prostu słaby i nie ma co się oszukiwać i na Sile robić z t amfy.... Dobrą amfe.
Niekiedy na ulicy zdarza mi się trafić lepszą.
Ta załadowałes rozcierkie w proporcji 30g kofy 20 siarczanu czy jakoś tak , duch od początku tak robił ,i nie że pierwsza pasta lepsza bo jego pasta to rozcierka zresztą sam przyznawał , czyli wyjebalbys ten siarczan to kostnica %)
Co do high dawien temu test zrobiłem dla mnie to obok amf nie stało , to pamiętam jaki pocisk tolerki ,srerki %) tymczasem dziwne czasy bo żeby dostać porządny temat to sztuka , jednak jak jest źródło i przyjebiecie perełkę zapomnicie o tych ketonach faza produktywna przyjemna ,bez ubokow , na miejscu high widzę do tej pory problem z poprostu odpusc

![[Obrazek: IMG-6458.jpg]](https://i.ibb.co/QFD3cWfj/IMG-6458.jpg)

![[Obrazek: IMG-6459.jpg]](https://i.ibb.co/VRSTmZm/IMG-6459.jpg)