Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dawkowanie według masy ciała
09.01.2025, 19:26
ja tam zawsze wale na swoje slepe oko i jak dotad zyje czyli sie sprawdza
nie wazne jaka substancje
![Podobno kultowa Podobno kultowa](https://dopal.org/images/smilies/drug2.png)
![Podobno kultowa Podobno kultowa](https://dopal.org/images/smilies/drug2.png)
09.01.2025, 19:54
(08.01.2025, 13:57)horsii napisał(a): Jak twoj narkotyk był na tyle dobrze przebadany, że ustalono dla niego takie i takie dawki na papierze, to jasne.
Raczej nikłe szanse by takie coś istniało XD
Chodziło mi bardziej o to czy masa ciała jest wyznacznikiem dawkowania, czy ma na to znaczący wpływ?
Przykład;
Zakładając, że dwóch testerów z wyzerowaną tolerancją lutuje 150 mg klefa.
Tester A waży 90 kg
Tester B waży 60 kg
Wydaje mi się, że osoba lżejsza bardziej odczuje działanie takiej dawki a niżeli ta cięższa.
Stężenie we krwi będzie większe u testera B.
Pytanie tylko, czy na tyle znacząco by było to odczuwalne ?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.01.2025, 02:40
Panie Kocie różnice będą i to spore nie tylko w zależności od wagi alw też od płci czy przynależności etnicznej. Niektórzy ludzie genetycznie po prostu mają różną wrażliwość na różne substancje. To jest spory problem np w medycynie gdzie czarnoskórzy pacjenci nagminnie dostają niewłaściwe dawki leków bo dla ludzi którzy prowadzili badania "modelowym człowiekiem" jest biały mężczyzna o wadze 70kg i lekarze zwyczajnie zlewają fakt że na kogoś coś może nie działać "tak jak powinno". To samo jest np z leczeniem bólu u kobiet i dzieci.
10.01.2025, 07:34
Bogdan Boner
I o to mi właśnie chodziło.
Założyłem ten wątek by nie robić syfu w dziale amfetaminy u Highlifa.
Żeby DarkSonia skumała, że przerażające dla niej (jako kobiety, zapewne znacząco mniejszej od turbodzika ważącego 93 kg jakim jest qazplm1233 ) 300 czy 500 mg fety średniej jakości, dla niego czy dla mnie i dla wielu innych sporych rozmiarów chłopów nie jest niczym szczególnym, niczym przed czym potrzeba czuć jakikolwiek respekt.
Powiem więcej, chłop którego mi ostatnio zwinęli, a od którego brałem czasem fetę w chuj mocną - taką która klepała nawet i 4 godziny a włos się jeżył - sam ważył blisko 100kg i tej mocnej fety nakurwiał bombki podobnej wielkości (ok 300 mg)
Jest zbyt wiele zmiennych by ze swojej pozycji krytykować poczynania innych.
I o to mi właśnie chodziło.
Założyłem ten wątek by nie robić syfu w dziale amfetaminy u Highlifa.
Żeby DarkSonia skumała, że przerażające dla niej (jako kobiety, zapewne znacząco mniejszej od turbodzika ważącego 93 kg jakim jest qazplm1233 ) 300 czy 500 mg fety średniej jakości, dla niego czy dla mnie i dla wielu innych sporych rozmiarów chłopów nie jest niczym szczególnym, niczym przed czym potrzeba czuć jakikolwiek respekt.
Powiem więcej, chłop którego mi ostatnio zwinęli, a od którego brałem czasem fetę w chuj mocną - taką która klepała nawet i 4 godziny a włos się jeżył - sam ważył blisko 100kg i tej mocnej fety nakurwiał bombki podobnej wielkości (ok 300 mg)
Jest zbyt wiele zmiennych by ze swojej pozycji krytykować poczynania innych.
NIE dla OPIO !!!