Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moździerz kuchenny do kruszenia.
31.08.2025, 09:10
Polecam wypróbować - młynek do kawy 
Wrzucałem łapę tematu swego czasu , i wychodził fajny pyłek ,trzeba tylko potrząsnąć nim parę razy podczas mielenia , żeby materiał miał styczność z ostrzami do mielenia
i po wysypaniu pyłu , najlepiej wziąść pędzelek taki kuchenny to wymiatania osadzonego pyłu w zakamarkach.

Wrzucałem łapę tematu swego czasu , i wychodził fajny pyłek ,trzeba tylko potrząsnąć nim parę razy podczas mielenia , żeby materiał miał styczność z ostrzami do mielenia
i po wysypaniu pyłu , najlepiej wziąść pędzelek taki kuchenny to wymiatania osadzonego pyłu w zakamarkach.
31.08.2025, 09:43
Konrad Curze przyjmij jedną zasadę - którą życzę Ci prosto od mojego skamieniałego serduszka 
żadnego kontaktu narkotyków .. z metalem
ani karta, ani podkładka, talerzyk czy pojemnik w którym suszysz czy przechowujesz towar
te cudeńka od vendorów potrafią wchodzić w takie reakcje, że aż głowa boli od smrodu po zmianę kolorów i inne ustrojstwa
po prostu na wszelki wypadek używaj wszędzie gdzie się da tego piepszonego plastiku.
mua

żadnego kontaktu narkotyków .. z metalem

ani karta, ani podkładka, talerzyk czy pojemnik w którym suszysz czy przechowujesz towar
te cudeńka od vendorów potrafią wchodzić w takie reakcje, że aż głowa boli od smrodu po zmianę kolorów i inne ustrojstwa
po prostu na wszelki wypadek używaj wszędzie gdzie się da tego piepszonego plastiku.
mua
31.08.2025, 10:57
Zawsze można zawinąć rolboxa w kartki od zeszytu i napierdzielać młotkiem... ale szlachta tak nie robi!
weście se ten moździeż normalny ogarnijcie i nie pitolcie
weście se ten moździeż normalny ogarnijcie i nie pitolcie
14.09.2025, 22:14
Oj się jeszcze nauczycie na idealny pyłek kruszyć, jak wam niedokruszony kryształek się wpierdoli do zatok albo przewodu słuchowego.
Powiem tylko, że usuwanie czegoś takiego jest niesamowicie nieprzyjemne. Lekkomówiąc.
Powiem tylko, że usuwanie czegoś takiego jest niesamowicie nieprzyjemne. Lekkomówiąc.