Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moździerz kuchenny do kruszenia.
15.03.2025, 20:46
Panowie, chyba nie zrozumieliście do końca zamysłu tego wynalazku.
Nie chodzi o kruszenie samo w sobie. To zawsze robię w worku strunowym, jeżdżąc po nim szklanym wałkiem.
Chodzi o urabianie tematu na proch, tak jak wcześniej tutaj pisałem z Sonią. Wtedy jest znacznie bardziej wydajny, a w samarce albo kartce papieru takiego efektu się nie osiągnie.
... Nie testowałem
s1mple Rweqerew333
Nie chodzi o kruszenie samo w sobie. To zawsze robię w worku strunowym, jeżdżąc po nim szklanym wałkiem.
Chodzi o urabianie tematu na proch, tak jak wcześniej tutaj pisałem z Sonią. Wtedy jest znacznie bardziej wydajny, a w samarce albo kartce papieru takiego efektu się nie osiągnie.
... Nie testowałem
s1mple Rweqerew333
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
19.03.2025, 11:19
nie osiagnie? kwestia techniki,ja mam dosc duza szybe na ktora sypie temat,na to wyrwana okladka z czasopisma(zeby sliskie bylo) i nakurwiam butelka wte i we wte,potrafie az za bardzo czasem zmielic na taki puder

30.03.2025, 07:28
daniel776
Jak myślisz, że już masz puder, to spróbuj ten proch przetasować samym brzegiem karty, trzymając ją pionowo (na sztorc).
Gwarantuję Ci, że dalej coś będzie strzelać.
W moim przypadku im drobniejszy puder, tym mniejsze dawki są konieczne, dlatego tak się tym bawię.
Jak myślisz, że już masz puder, to spróbuj ten proch przetasować samym brzegiem karty, trzymając ją pionowo (na sztorc).
Gwarantuję Ci, że dalej coś będzie strzelać.
W moim przypadku im drobniejszy puder, tym mniejsze dawki są konieczne, dlatego tak się tym bawię.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym