Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stanowski na Ibizie oraz piękny poradnik zakupowy XD
13.03.2025, 14:00
Stanowski ewidentnie idzie na swego rodzaju narko-krucjatę.
Najpierw redaktorzy z ramienia Kanału Zero odwiedzili Gwieździny gdzie weszli do klubu Ibiza by pokazać światu naćpanych gówniarzy by w kolejnym materiale pokazać im jak się zamawia narkotyki XD
Najpierw redaktorzy z ramienia Kanału Zero odwiedzili Gwieździny gdzie weszli do klubu Ibiza by pokazać światu naćpanych gówniarzy by w kolejnym materiale pokazać im jak się zamawia narkotyki XD
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.03.2025, 15:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2025, 15:56 przez Rweqerew333.)
Dodam, że w wywiadzie z Koterskim w kanale Zero, Misiek dostał propozycje prowadzenia od nowego roku swojego programu "Zero Uzależnień". No i dzieje się. Co dwa tygodnie w środy o 20:00.
W sumie spoko tam gadają.
W sumie spoko tam gadają.
13.03.2025, 17:06
Po tym jak naturalnie wychodziły te telefony zaczynam podejrzewać, że służby, jakim zostały przekazane narkotyki to sierżant Moja i aspirant Kichawa
14.03.2025, 06:33
(13.03.2025, 17:06)Epsiakos napisał(a): Po tym jak naturalnie wychodziły te telefony zaczynam podejrzewać, że służby, jakim zostały przekazane narkotyki to sierżant Moja i aspirant Kichawa
Kolejnym materiałem będzie redakcyjny test zero😎
NIE dla OPIO !!!