Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zatrzymano 13 osób ( w tle kokaina, tabletki ecstasy, metamfetamina i mefedron ).
Funkcjonariusze Zarządu w Warszawie CBŚP działając pod nadzorem Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga w Warszawie rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, produkującą, przemycającą i wprowadzającą do obrotu na terenie Warszawy i okolic znaczne ilości narkotyków. Podczas akcji zatrzymano 13 osób, zabezpieczono narkotyki, jak również maszyny służące do ich produkcji.
Zatrzymania były efektem kilkumiesięcznej pracy funkcjonariuszy Wydziału do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Kryminalnej Zarządu w Warszawie CBŚP. Śledztwo pod nadzorem Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga w Warszawie prowadzone jest w sprawie działalności zorganizowanej grupy przestępczej zajmującej się produkcją, przemytem oraz wprowadzaniem do obrotu narkotyków na terenie Warszawy i okolic. Realizacja była przeprowadzona na przełomie lutego i marca, w trakcie której dokonano zatrzymania 13 osób, w tym 9 członków wspomnianej zorganizowanej grupy przestępczej. Zatrzymań dokonano przy wsparciu zespołów bojowych CBŚP.
W Prokuraturze Okręgowej Warszawa-Praga w Warszawie zatrzymanym osobom prokurator przedstawił zarzuty dotyczące m.in. udziału w zorganizowanej grupie przestępczej oraz produkcji, przemytu i wprowadzania do obrotu znacznych ilości narkotyków.
Decyzją sądu wobec wszystkich zatrzymanych osób został zastosowany izolacyjny środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania.źródło: https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci/...epcza.html
mrrrrau

25.03.2025, 16:50
Ale żeby wpierdolić taki wielki worek foliowy do kibla, to trzeba mieć ćwierć mózgu i to niezbyt rozwiniętego. 
Mogli to przynajmniej wysypać z tych samarek do kibla, chociaż nie wiem, co by to zmieniło przy takiej ilości.
Jakoś mi ich nie żal.

Mogli to przynajmniej wysypać z tych samarek do kibla, chociaż nie wiem, co by to zmieniło przy takiej ilości.
Jakoś mi ich nie żal.

25.03.2025, 19:38
Cóż się dziwić, że Departament Obrony USA może prowadzić rozmowy na komunikatorze Signal o ataku na Huti w Jemenie i przypadkowo dodawać dziennikarzy do grupy dyskusyjnej? Jeśli tak poważna struktura rządowa może wykazywać brak zdrowego rozsądku, to trudno nie przyznać, że podobne zachowania mogą występować również w grupach przestępczych.
M7G9O Brak abstrakcyjnego myślenia w tej grupie, w kontekście porównania worka w toalecie, nie wydaje się aż tak dziwny.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !