Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Siema
29.03.2025, 13:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2025, 13:17 przez Forsik1910.)
Wracam po 8 letniej przerwie mam chec na jakas maczanke ktos cos ?
horsii siema koniu ;]
Pozatym od ile postów bede mogł cos napisac w dziale sklepów ?
horsii siema koniu ;]
Pozatym od ile postów bede mogł cos napisac w dziale sklepów ?
29.03.2025, 14:30
Siemanko. Powinieneś już moc pisać w dziale sklepów.
Jak szukasz gotowego chemola do palenia to polecam Ci spróbować sobie Fake THC od High-LifeMarket
Zjarałem tego trochę i bardzo mi siada ten profil. Nie ma uboków i ciężko by było się tym pokarać.
Zobacz sobie recki w ich dziale.
Ja preferuje Skittles ze względu na lepszy zapach i smak, natomiast Purple też jest niczego sobie i ponoć mocniejszy - chociaż ja tam różnicy wielkiej nie zauważyłem.
W ich sklepie kupisz też ADB-BUTINACA do sporządzenia samodzielnie dopka do palenia.
Pozdro!
Jak szukasz gotowego chemola do palenia to polecam Ci spróbować sobie Fake THC od High-LifeMarket
Zjarałem tego trochę i bardzo mi siada ten profil. Nie ma uboków i ciężko by było się tym pokarać.
Zobacz sobie recki w ich dziale.
Ja preferuje Skittles ze względu na lepszy zapach i smak, natomiast Purple też jest niczego sobie i ponoć mocniejszy - chociaż ja tam różnicy wielkiej nie zauważyłem.
W ich sklepie kupisz też ADB-BUTINACA do sporządzenia samodzielnie dopka do palenia.
Pozdro!