Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W jaki sposób byś wykorzystał zdolność czytania w myślach innych? 13/05/25
13.05.2025, 09:02
Pewnie do jakichś chachmentów typu "pomyśl sobie kod do sejfu, a ja obiecuję, że nie umiem czytać w myślach i cię nie okradnę"
13.05.2025, 09:43
W sumie to nie wiem czy bym chciał wiedzieć co myślą inni, zbyt wiele rzeczy biorę do siebie i mogłoby się to odbić mi na psychice.
13.05.2025, 14:41
Na pewno byłby to jakiś sposób na zdobycie pieniędzy, ale nad tym trzeba by pomyśleć xD
15.05.2025, 07:47
Ja bym raczej nie chciał wchodzić nikomu w myśli, niech se tam w tym mózgu ma co chce, wolę żyć w tej błogiej nieświadomości.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.05.2025, 13:07
Bałbym się tej umiejętności. Gdybym potrafił ją wyłączać to było by git, w przeciwnym razie, podobnie jak Lifeisbrutal - brałbym wszystko za bardzo do siebie.
Ale z pewnością taka umiejętność mogła by nieźle wpłynąć na umiejętność samorozwoju i na to żeby nauczyć się być lubianym przez innych.
Najlepiej to by było się z tym urodzić - od dziecka uczyłbyś się w jaki sposób postępować i rozmawiać z ludźmi żeby myśleli to co chcesz.
A kod do sejfu? - po co.... Z takimi umiejętnościami można by zarabiać uczciwie grube siano.
Ale z pewnością taka umiejętność mogła by nieźle wpłynąć na umiejętność samorozwoju i na to żeby nauczyć się być lubianym przez innych.
Najlepiej to by było się z tym urodzić - od dziecka uczyłbyś się w jaki sposób postępować i rozmawiać z ludźmi żeby myśleli to co chcesz.
A kod do sejfu? - po co.... Z takimi umiejętnościami można by zarabiać uczciwie grube siano.
27.06.2025, 10:28
Tylko do wszystkiego tego co miało by mi albo najbliższym - zaszkodzić. Wtedy mógłbym zapobiegać takim zdarzenią.

![[Obrazek: Screenshot-20250331-154957.jpg]](https://i.ibb.co/MkGdL4bn/Screenshot-20250331-154957.jpg)