Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GRADOBICIE - Rezygnacja z udziału.
12.06.2025, 12:50
Zrozumiałe jest, że nie każdy chce być oceniany przez innych użytkowników. Lista Pudzilli może być już nieaktualna, a zdania mogły się zmienić. Jeśli nie chcesz brać udziału jako kandydat w GRADOBICIU, napisz w tym wątku: 'nie biorę udziału'. Jeśli kiedykolwiek zmienisz zdanie, z przyjemnością przywrócę Cię do udziału w ankietach dotyczących wyboru kandydata.
Jeżeli jednak nie przeczytasz tego wątku, nie zdążysz się wypisać i uwzględnię Cię w ankiecie, poinformuj mnie o tym na PW.
Lista osób niebiorących udziału:
Czeslawo
(Będę na bieżąco edytował ten wątek, dodając osoby, które NIE CHCĄ być uwzględniane w przyszłych ankietach dotyczących wyboru następnego kandydata.)
Jeżeli jednak nie przeczytasz tego wątku, nie zdążysz się wypisać i uwzględnię Cię w ankiecie, poinformuj mnie o tym na PW.

Lista osób niebiorących udziału:
Czeslawo
(Będę na bieżąco edytował ten wątek, dodając osoby, które NIE CHCĄ być uwzględniane w przyszłych ankietach dotyczących wyboru następnego kandydata.)
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę

![[Obrazek: Grad.jpg]](https://i.ibb.co/wZ3tZxxr/Grad.jpg)