Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Kogo chcesz zobaczyć w VII edycji GRADOBICIA? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Nightmares | 3 | 50.00% | |
| Chochlik | 1 | 16.67% | |
| doxyou | 1 | 16.67% | |
| Metykatykot | 1 | 16.67% | |
| Rweqerew333 | 0 | 0% | |
| S-N | 0 | 0% | |
| Meeow69 | 0 | 0% | |
| Dafidov | 0 | 0% | |
| Razem | 6 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
[ANKIETA] GRADOBICIE - Kto następny?
01.07.2025, 20:30
Zapraszam do udziału w ankiecie.
Ten wątek jest też odpowiednim miejscem do podzielenia się opinią, kogo chcielibyście zobaczyć w następnych ankietach. Opcjonalnie można oczywiście zgłaszać też samych siebie.
Disclaimer:
Jak widać ja również znajduję się w ankiecie więc jeżeli zostanę wybrany, to zbieraniem opinii zajmie się inna zaufana osoba horsii albo Lifeisbrutal, żeby zachować anonimowość opinii.
Ten wątek jest też odpowiednim miejscem do podzielenia się opinią, kogo chcielibyście zobaczyć w następnych ankietach. Opcjonalnie można oczywiście zgłaszać też samych siebie.
Disclaimer:
Jak widać ja również znajduję się w ankiecie więc jeżeli zostanę wybrany, to zbieraniem opinii zajmie się inna zaufana osoba horsii albo Lifeisbrutal, żeby zachować anonimowość opinii.
02.07.2025, 13:58
Mnie też możecie oferować, bo nigdzie nie ma mojej odmowy xd
Miałem urlop i odpoczywałem sobie od forum (ale nie od ćpania XD)
Miałem urlop i odpoczywałem sobie od forum (ale nie od ćpania XD)
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.07.2025, 08:44
(02.07.2025, 10:55)hulerkfow23 napisał(a):Chochlikdokładnie i cały czas to akcentujesz na tyle wyraźnie, że naprawdę nie ma powodu dowiadywać się o Tobie niczego więcej. Sam dumnie relacjonujesz każdy swój "sukces".
No ale chciałem jeszcze zobaczyć moje sukcesy z waszej perspektywy, dla lepszego obrazu sytuacji i potrzeb naukowych.

![[Obrazek: Grad.jpg]](https://i.ibb.co/pv40dnPK/Grad.jpg)