Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ukraina liderem produkcji "lewego" metadonu
06.07.2025, 01:16
(05.07.2025, 22:54)Fidel napisał(a): Ciekawe ze nielegalna produkcja, liderzy a nikogo nie interesuje legalny handel zywym towarem, cos w stylu ubojni ze swiniami ale swinie to zabija i zjedza a z handlem ludzmi roznie bywa, czasami nawet lepiej miec los takiej swini i szybko zginac..
Oglądałem kiedyś jakiś wywiad z gościem z meksykańskiego kartelu, który porywał ludzi na organy.
Podobno kiedy pozbawia się nieszczęśników, któregoś z organów, to na żywca, bo narkoza za drogo wychodzi.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
06.07.2025, 12:04
(05.07.2025, 14:23)doxyou napisał(a): Zastanawia mnie po co produkować substytut heroiny zamiast heroiny.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metadon
"Względnie długi czas działania leku wykorzystano w programach leczenia zespołu abstynencji u osób uzależnionych od opioidów (głównie heroiny) oraz w programach substytucyjnych."
06.07.2025, 12:46
kurcze doxyou ja odpowiedziałam po co ludzie to wgl. produkujoommm LEGALNIE ... wystarczylo kuknąc o co chodzi z tym wykorzystaniem medycznym.
jeden chce znieczulenia, drugi upierdolenia, a jeszcze inny nie chce mieć kontaktu ze światem... może... dlatego się produkuje metadon nielegalnie?
właśnie chociażby dla tego, że w porównaniu z Heroiną... dziala nawet do 59 godzin? i "rzadziej dorzucasz"
proszę specjalnie dla Ciebie
![[Obrazek: 44444.jpg]](https://i.ibb.co/pvn5ytM6/44444.jpg)
już chyba nie trzeba tłumaczyć w czym metadon jest "lepszy" od hery
pozdruffka
jeden chce znieczulenia, drugi upierdolenia, a jeszcze inny nie chce mieć kontaktu ze światem... może... dlatego się produkuje metadon nielegalnie?
właśnie chociażby dla tego, że w porównaniu z Heroiną... dziala nawet do 59 godzin? i "rzadziej dorzucasz"
proszę specjalnie dla Ciebie
![[Obrazek: 44444.jpg]](https://i.ibb.co/pvn5ytM6/44444.jpg)
już chyba nie trzeba tłumaczyć w czym metadon jest "lepszy" od hery

pozdruffka
06.07.2025, 13:26
Od początku "nie trzeba było tłumaczyć".
Wiem w jakim celu produkuje się metadon w legalnym przemyśle.
Wyobraź sobie, że potrafię w Wikipedii wyszukać interesującą mnie frazę.
Moja wypowiedź odnosiła się do produkcji przeznaczonej na czarny rynek, ale cóż...
Wiem w jakim celu produkuje się metadon w legalnym przemyśle.
Wyobraź sobie, że potrafię w Wikipedii wyszukać interesującą mnie frazę.
Moja wypowiedź odnosiła się do produkcji przeznaczonej na czarny rynek, ale cóż...
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
(05.07.2025, 14:23)doxyou napisał(a): Zastanawia mnie po co produkować substytut heroiny zamiast heroiny.
Zastosowanie medyczne jeśli powiedzmy morfina jest źle tolerowana rozumiem.
Ale po chuj to produkować na handel na czarnym rynku?
ale to ty pytasz...
a ja Ci w banalny sposób odpowiedziałam, tam nie ma ani pojazdu Tobie, ani Twojej rodzinie, znajomym czy nawet somsiadom...
zwykla wypowiedz/odpowiedź, na forum na którym pada zapytanie, nic się nie dzieje spokojnie.
na początku zadałeś pytanie "Zastanawia mnie po co produkować substytut heroiny zamiast heroiny."
no to chyba już wiesz PO CO... a czarny rynek po co? chociażby dlatego, że nie kupisz sobie tego w aptece "tak o" a tym bardziej w biedronce... to zapewne też wiesz.
Po prostu najbardziej wydajne opio, do tego przebadane i w miarę bezpieczne ... dalej chyba już tłumaczyć nie trzeba, bo ta tajemna wiedza zapewne także jest Ci znana

miłego dzionka :*