Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania
07.12.2025, 20:53
Konrad Curze ze wzlegow na smakowe białko nie dodawałbym kakao a banany no wiadomo dodatkowe kalorie można nie zaszkodzi w gazie
Be objective and honest.
23.12.2025, 10:41
W trakcie ćpania ciężko zjeść co kolwiek wyjątek to sytuacja gdzie cpamy któraś noc z kolei gdy tak mam robię tosty lub frytki a ostatnio same ziemniaki gotowane są lekkie i fajnie wchodzą polecam tę ziemniaki gotowane najbardziej do tego przyprawy i macie cudowny posiłek mało kaloryczny
23.12.2025, 18:58
Lepiej zjeść mniej, w mniejszych dawkach, bardziej jak gumę żuć te jedzenie i wtedy żołądek podziękuję
Podczas cpania zajebanie spalonego tosta raz na x to katorga dla systemu trawiennego
więc polecam małymi dawkami, zupy, rosół jest bardzo dobry ale też nie dużo. Na spokojnie
Podczas cpania zajebanie spalonego tosta raz na x to katorga dla systemu trawiennego
więc polecam małymi dawkami, zupy, rosół jest bardzo dobry ale też nie dużo. Na spokojnie
25.12.2025, 12:05
Jak mi sie nie chce jesc to nie jem,wtedy zazwyczaj bialko wpc(bialko) + piwo w miedzyczasie (kcal)
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
27.12.2025, 14:36
Ja sobie zacząłem kupować mleko w proszku, które wg. Internetow ma więcej wartości od żywicznych i jest dla mnie lepsze w smaku, niż takie w kartonie ze sklepu. Nie kupiłem tego, żeby pić po maratonach 2 miechy jestem czysty, ale żeby nie kupować nonstop zgrzewek mleka do płatek czy owsianki. Spoko opcja, można dodać kakao no i plus, że możecie zrobić bardziej tłuste lub mniej. Polecajka

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)