Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc?
10.12.2025, 16:49
prostuj się kurwo
10.12.2025, 19:55
Dzisiaj chciało mi się ćpać jak zwykle w sumie chociaż czysty jestem od 18 tygodni to głody nadal lekkie są ale zjadłem Grześka Toffi i całkowicie mi się odechciało.
Może komuś sprawdzi się ten sposub.
Może komuś sprawdzi się ten sposub.
10.12.2025, 21:57
Rweqerew333
Po pierwsze gratulacje. Po drugie jest to jedna z klasycznych metod zastępowania jednego uzależnienia, drugim (mniej szkodliwym jak np. treningi albo w Twoim przypadku słodycz).
Po pierwsze gratulacje. Po drugie jest to jedna z klasycznych metod zastępowania jednego uzależnienia, drugim (mniej szkodliwym jak np. treningi albo w Twoim przypadku słodycz).
21.12.2025, 15:31
Konrad Curze kurde z tymi Grześkami to by może zadziałało gdyby paka nie wpadła tego samego dnia 
Jednak po 4 miesiącach zaćpałem 😬
A te 4 miechy wytrzymałem bo byłem na odwyku. Tak to wątpie, że bym dał radę. Może jak bym skończył tą terapię planowo to bym już nie wrócił do nałogu...

Jednak po 4 miesiącach zaćpałem 😬
A te 4 miechy wytrzymałem bo byłem na odwyku. Tak to wątpie, że bym dał radę. Może jak bym skończył tą terapię planowo to bym już nie wrócił do nałogu...