Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bydgoscy policjanci przejęli narkotyki warte fortunę.
26.11.2025, 04:01
Jasne że się tak da, Ketamina, amfa, MDMA i mamy tusi swoje i to we własnych proporcjach.
26.11.2025, 04:34
Fidel
Jeszcze słyszałem, że do tusi dodają kokainę, LSD i inne empatogeny niż MDMA - po prostu na mój gust to się mija z jakimikolwiek sensem, bo w przypadku tego rozrobionego proszku nawet wróżbita Maciej nie powie co tam się znajduje. A jako, że jestem skąpy to wizja płacenia wysokiej ceny za chociażby śladowe ilości barwnika to już jest kpina, ale no cóż - ludzie widzą kolorowe i biorą.
Jeszcze słyszałem, że do tusi dodają kokainę, LSD i inne empatogeny niż MDMA - po prostu na mój gust to się mija z jakimikolwiek sensem, bo w przypadku tego rozrobionego proszku nawet wróżbita Maciej nie powie co tam się znajduje. A jako, że jestem skąpy to wizja płacenia wysokiej ceny za chociażby śladowe ilości barwnika to już jest kpina, ale no cóż - ludzie widzą kolorowe i biorą.
26.11.2025, 04:39
No właśnie i jako vendor patrzysz co jest najbardziej opłacalne i do tego dobre a najlepiej jak samemu wymyśli się najlepszy mix tych substancji które podałem ja, Ty albo te i te ale mieszane, tak jak mówisz, wróżbita mógłby przewidywać a sklepy sami nie wiedzą albo właśnie robią tak żeby zrobić coś swojego, czasami też na oko (chociaż te czasy myślę że minęły z czasem sklepów i legala) teraz wydaje mi się, że wszystko jest bardziej wyselekcjonowane. Zostało to co najlepsze i co wiara potrzebuje chociaż ja ciągle ubolewam z braku jakichkolwiek kannabinoidow /maczanek...
26.11.2025, 04:47
Fidel
Teoretycznie jakieś kanny ma któryś ze sklepów partnerskich (ponoć dobre), ale z zagranicy i drogawe... Akurat do mnie ziółko nigdy nie przemówiło - do tego stopnia, że od 1,5 roku mam zapasy i nie chcą się skończyć. Jako przyprawa jest świetnym dodatkiem do psychodelików, dysocjantów, nawet stimów, ale na samo mi nie przypadło do gustu.
Teoretycznie jakieś kanny ma któryś ze sklepów partnerskich (ponoć dobre), ale z zagranicy i drogawe... Akurat do mnie ziółko nigdy nie przemówiło - do tego stopnia, że od 1,5 roku mam zapasy i nie chcą się skończyć. Jako przyprawa jest świetnym dodatkiem do psychodelików, dysocjantów, nawet stimów, ale na samo mi nie przypadło do gustu.
26.11.2025, 05:06
Ja właśnie mam ten fenomen że dla mnie może zioło nie istnieć a jak bym miał wybór 1kg maczanki a 50kg zioła to oczywiste że wybrał bym maczanke (już omijając to że można sprzedać itp itd.)
Nie lubię fazy zioła więc precyzując musi być kannabinoidy.
A Ty smakowałeś w kanna czy tylko same zioło? Ale skoro masz zapasy to śmię twierdzić że kanna też Ci nie podchodzi
Nie lubię fazy zioła więc precyzując musi być kannabinoidy.
A Ty smakowałeś w kanna czy tylko same zioło? Ale skoro masz zapasy to śmię twierdzić że kanna też Ci nie podchodzi
26.11.2025, 06:41
Niewiem dla czego ale ja tez wole kanna niż ziółko xd chciała wiem ze to kanna zaraz będzie mnie klapalo 10 minut ale huj xd
26.11.2025, 11:32
(26.11.2025, 02:19)Konrad Curze napisał(a): JureKiler
Swoją drogą z czego wynika fenomen tusi? Jakby to jest trochę losowa mieszanka dragów (zwłaszcza pod względem proporcji) + barwnik, zatem czemu na własną rękę nie ogarnąć sobie części składowych, które nas interesują i zapodać sobie to wedle uznania.
Tusi zasłynęło w Holandii jako rozowa kokaina najbardziej w gronie prostytutek i seksu dla tego tak mocno sie przyjęło ponieważ potęguje uczucia seksualne itp. Najczesniej tutajtusi jest mieszanka ketaminy mdma I mmc czasem z dodatkiem kokainy.
Nawet ma cenę kokainy 50e za gram.
Be objective and honest.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)