Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie kupię substancje opioidowe?
22.12.2025, 16:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2025, 17:07 przez wracajspac.)
Ostatnio męczy mnie ogarnianie towaru h2h, pełno oszustów się zrobiło na telegramie. Polećcie jakieś uczciwe sklepy gdzie kupię opio
Tylko nie piszcie że „cebulka”, dajcie linka pls
(22.12.2025, 16:24)wracajspac napisał(a): Ostatnio męczy mnie ogarnianie towaru h2h, pełno oszustów się zrobiło na telegramie. Polećcie jakieś uczciwe sklepy gdzie kupię opio
Tylko nie piszcie że „cebulka”, dajcie linka pls
22.12.2025, 18:16
Nie wiem na czym Ci konkretnie zależy ale jest taki produkt u hajlajfa: https://high-life.market/?product=euphoria-vape-pen
Tak, jest taki jeden produkt na pewno, ale nie wiadomo, co w tym siedzi dokładnie i nie gwarantuję, że nie skończy się to wizytą na sorze lub zgonem. Zachować bardzo dużą ostrożność na pewno przy używaniu.
Jak nie cebulka, to bazaar, a jak też nie to, to ze sklepów jest taki sklep chemcoll**o i on ma opioidy (apteczne), ale jeżeli chodzi o uczciwość tego sklepu to różne opinie są na ten temat, no, a oprócz tego jest ten produkt euphoria vape pen z tego forum też, opio do vapowania, ale nie wiadomo, co w tym produkcie jest, z czego to się składa.
Jak nie cebulka, to bazaar, a jak też nie to, to ze sklepów jest taki sklep chemcoll**o i on ma opioidy (apteczne), ale jeżeli chodzi o uczciwość tego sklepu to różne opinie są na ten temat, no, a oprócz tego jest ten produkt euphoria vape pen z tego forum też, opio do vapowania, ale nie wiadomo, co w tym produkcie jest, z czego to się składa.
24.12.2025, 19:55
dokladnie jak wyzej
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
Nie szukaj dzwon do diobła on to ma to całe opiodowe gowno chętnie sie tym dzieli abys szybko zjechał do niego jebany syf nic więcej tfuuu
Polecam haszyk cmc szczypte pvp
Życzę Dużo zdrowia i miłości do życia !!
Polecam haszyk cmc szczypte pvp
Życzę Dużo zdrowia i miłości do życia !!
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace