Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak często zdarza Ci się jeździć taksówką? 20/03/2026
Wczoraj, 20:06
Nigdy, bo jest to dość droga zabawa. Przeważnie wolę komunikację miejską (tańsza, lepsza dla środowiska) tudzież przejść się kawałek. Do tego staram się tak planować swoje podróże, aby nie było przymusu używania taksówki / ubera.
Wczoraj, 20:35
Konrad Curze a jest u ciebie bolt w mieście? U mnie odkąd się pojawił to nie jeżdżę niczym innym człowieku trasy za które płaciłem 20 zł płacę 8 teraz
Be objective and honest.
Wczoraj, 22:18
Szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie to - raczej nie ma. W moim mieście rodzinnym wszędzie da się doczłpać na piechotę a jak podróżuje do większych miast to preferuję zbior kom - na pewno byłaby alterantywa w postaci boltów tudzież uberów, ale po prostu nie lubię ich na zbyt wielu płaszczyznach, aby korzystać z tego typu usług. Raz zostawiłem pojemnik z narkotykami jak brałem w plenerze (a bardzo inteligetnie używałem do usypywania line'ów swojego dowodu) to wtedy wezwałem ubera - na szczęście puszeczka się znalazła i człowiek nauczył się, żeby nie być idiotą trzymającym poza domem w jednym miejscu dragi i dokumenty potwierdzające tożsamość.