Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki był Twój największy błąd i czego Cię nauczył? 22/03/2026
23.03.2026, 12:23
Moja pierwsza była... Lekcji jest na tyle wiele, że wyliczenie ich wszystkich zajęłoby stanowczo za dużo czasu.
23.03.2026, 14:04
Mój największy błąd.. największy to chyba moje podejście i ocena zagrożenia jakiegokolwiek, czy ów błąd mnie czegoś nauczył?
A skąd
Przeżyłem nie tracąc kończyn, zadnych poważnych uszczerbków na zdrowiu nie licząc złamanego palca i raz coś tam z żebrami było, ale skoro słabo pamiętam znaczy że nic strasznego
A skąd
Przeżyłem nie tracąc kończyn, zadnych poważnych uszczerbków na zdrowiu nie licząc złamanego palca i raz coś tam z żebrami było, ale skoro słabo pamiętam znaczy że nic strasznego
23.03.2026, 15:17
Mój największy błąd to że za bardzo komuś zaufałem i kosztowało mnie to 2 lata wolności.
Be objective and honest.
23.03.2026, 16:17
W sumie przypomnial mi sie taki konkretniejszy blad ktory jednak dal lekcje, wiec sie podziele.
Jak kiedys przyjdzie wam do glowy by ukrasc smieciarke a byla by ona z ladowaniem od gory (cos na wzor kontenera tyle ze z zamykana pokrywa), to pamietajcie by zamknac ta pokrywe
Jak kiedys przyjdzie wam do glowy by ukrasc smieciarke a byla by ona z ladowaniem od gory (cos na wzor kontenera tyle ze z zamykana pokrywa), to pamietajcie by zamknac ta pokrywe
Ja już pisałem na shoutbox napiszę jeszcze raz.
Największy błąd jaki zrobiłem to poznałem dziewczynę a miałem w ten czas pieska owczarka Niemieckiego. Wcześniej Ojciec się wyprowadził z domu i już mu smutno było a piesek był bardzo za mną. Został z Mamą.
Poznałem dziewczynę z Łodzi i wyprowadziłem się tam. Piesek mój kochany przestał jeść i zmarł z tęsknoty za mną
A ona mnie zdradziła
Wróciłem do siebie i nie mam ani mojego pieska ani dziewczyny...
Nauczył mnie że przyjaciół się nie zostawia dla jakiś szlaufów.
Największy błąd jaki zrobiłem to poznałem dziewczynę a miałem w ten czas pieska owczarka Niemieckiego. Wcześniej Ojciec się wyprowadził z domu i już mu smutno było a piesek był bardzo za mną. Został z Mamą.
Poznałem dziewczynę z Łodzi i wyprowadziłem się tam. Piesek mój kochany przestał jeść i zmarł z tęsknoty za mną
A ona mnie zdradziła
Wróciłem do siebie i nie mam ani mojego pieska ani dziewczyny...
Nauczył mnie że przyjaciół się nie zostawia dla jakiś szlaufów.
24.03.2026, 07:40
Epsiakos on został z Mamą, miał tu wielki podwórek, nie mogłem go zabrac tam wyprowadzając się do na początku pokoju później mieszkania w którym mieszkałem. Tutaj był na wsi na wolności a tam by siedział zamknięty i do tego w mieście-ba właściciele nie pozwalają tam mieć psów na wynajem, to nie było takie proste. Raz przyjechałem bo odwiedzałem tutaj tereny nawet z nią, nie powiem że nie ale za drugim razem już zanim przyjechałem to mówię.. przestał jeść i zatęsknił się.
24.03.2026, 20:41
Mój największy błąd, to było całkowite poniżenie się przed osobą, która miała mnie totalnie w dupie, a ja tylko potrzebowałem jasnej informacji. Gdybym ją dostał, to bym po prostu nie pisał, a tak to dostałem jakiegoś pierdolca i kurewsko się ośmieszałem próbując ratować coś, co nie miało sensu. Nauczyło mnie to, że brak informacji to też bardzo ważna informacja i wiem, że tak poniżyć można się tylko raz w życiu, bo już w życiu tego nie powtórzę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność