Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Codzienna suplementacja?
10.07.2026, 21:29
Protokół działa. Widziałem osobę w poniedziałek i w piątek, to zauważyłem, że pomimo turbienia i chlania, osoba ta była znacznie w lepszej formie. Mam wręcz marzenie zobaczyć końskiego na sucho bez otumaniaczy.
10.07.2026, 22:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2026, 22:01 przez inked_kawadrat.)
horsii kurwa panie ale żeś kozackie menu zrobił, gwiazdka miszelina leci ode mnie
Pisałeś wcześniej że można zgadać się jakoś na discordzie czy coś, jest możliwość aby przegadać kilka rzeczy i coś doradzisz?
Widzę że troszkę zjadłeś zęby w tym temacie, chętnie się doedukuje i posłucham mądrzejszego
Głównie zależy mi na poprawie regeneracji, pracy mózgu, mikrobiomu oraz ogólnej poprawie działania całego organizmu
Pisałeś wcześniej że można zgadać się jakoś na discordzie czy coś, jest możliwość aby przegadać kilka rzeczy i coś doradzisz?
Widzę że troszkę zjadłeś zęby w tym temacie, chętnie się doedukuje i posłucham mądrzejszego
Głównie zależy mi na poprawie regeneracji, pracy mózgu, mikrobiomu oraz ogólnej poprawie działania całego organizmu
inked_kawadrat Wymienimy sie dzis/jutro Discordami na PW, OK? z checia sluze pomoca. 
Kocham ten post. Widzicie!? Mój protokół działa!

(10.07.2026, 21:29)HariboWPP napisał(a): Protokół działa. Widziałem osobę w poniedziałek i w piątek, to zauważyłem, że pomimo turbienia i chlania, osoba ta była znacznie w lepszej formie. Mam wręcz marzenie zobaczyć końskiego na sucho bez otumaniaczy.
Kocham ten post. Widzicie!? Mój protokół działa!