Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bazarkowe benzo
13.07.2026, 00:49
Ktos z bazarku ma dostepne benzo? Apteka i/lub rc bo nie ma nic w zakladce ale niektorzy kiedys po zapytaniu wysylali co do zakupu. Lub skad jakies urwac procz cebuli np telegram/signal lub ktos warty uwagi. Diaz/midas/(niemozliwy etizolam). Cebulka plan b
Alannnnn Pierdol bazarr jakis poroniony chwytaj monero w kiermane i idz do Barta na Cebule ja jadłem od niego pare dni temu Bromazepam hemofarm 6mg i Rolki 10mg i kurwa było super. 10/10 obsluga towar 10/10 wysylka 10/10 na paczko, typ doslownie spritnuej ci pod ten paczkomat zebtys mial to ASAP. Nie bede pisal szczegolow ale yp odjebał taka akcje że nie wierzyc mi sie chcialo ze on to robil po to żebym to miał ekspresowo zara po obudzeniu sie po weekendzie, zamiast czeka do wtorku badz nawet srody jak u innyvh frajerow.
Jego diaze i bromazepam to nie polskie tylko balknskie jakies tam te rejony - ale najwazniesze - to deklarowna subtancja. Nqwet jak podrobiona w saesnsie blister tabletka (paczek kartonoe nima, przynajmniej ja nie mialem - moze przy hurcie daje oryginalne duze pudła - nie wiem!) , to ja urwa benzo znam jak mało kto, zarzuciłem broma i czuje to brom, Rols Rojsy tez od razu czuć że to Rolly i to kurwa 10MG TABLETKA a nie jak te jebane polskie biedne zalosne Realanium co ma max 5 mg. I jeszzcze kurwa liść kosztuje 100zl. To pozdro zapierdalac po recepty, po apteki, po huj wie co. po co bulicc. idz do Barta on jest dobry w huj. I powiem wiecej (niektorych to moze rozwscieczyc do czerwonosci) - NAWET Jak to podróbka to co z tego jak w srodku jest ten sam zwiazek kurwa co w aptecznym preparacie drozszym o 38474857%.
Jego diaze i bromazepam to nie polskie tylko balknskie jakies tam te rejony - ale najwazniesze - to deklarowna subtancja. Nqwet jak podrobiona w saesnsie blister tabletka (paczek kartonoe nima, przynajmniej ja nie mialem - moze przy hurcie daje oryginalne duze pudła - nie wiem!) , to ja urwa benzo znam jak mało kto, zarzuciłem broma i czuje to brom, Rols Rojsy tez od razu czuć że to Rolly i to kurwa 10MG TABLETKA a nie jak te jebane polskie biedne zalosne Realanium co ma max 5 mg. I jeszzcze kurwa liść kosztuje 100zl. To pozdro zapierdalac po recepty, po apteki, po huj wie co. po co bulicc. idz do Barta on jest dobry w huj. I powiem wiecej (niektorych to moze rozwscieczyc do czerwonosci) - NAWET Jak to podróbka to co z tego jak w srodku jest ten sam zwiazek kurwa co w aptecznym preparacie drozszym o 38474857%.