Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FDCK
06.08.2023, 23:13
2-fdck nie jest 2-3x mocniejsze od ketaminy, mocowo wręcz wypada bardzo podobnie do K.
12.08.2023, 20:15
kinley'e'jaison chyba pomylilo ci sie z DCK, 2-fdck wypada bardzo podobnie do ket, nie jest to nawet 1.5x mocniejsze
15.02.2024, 18:12
Kochani, znalazłem starego pewnie sprzed trzech miesięcy sampelka 2f-dck od ducha. Chciałbym go dzisiaj przyjąć. Jak myślicie czy warto to przyjmować, ostatnio zażywałem A-PVP ostatnia dawka TERAZ(18:11) więcej nie mam. Spożyłem ogółem dziś 0.5grama alfky.
Ile tego zaaplikować, chcę grube dyso żeby było dobre disko chociaż sam jestem w domostwie?

Ile tego zaaplikować, chcę grube dyso żeby było dobre disko chociaż sam jestem w domostwie?

15.02.2024, 18:29
Ferdzio Kiepski Moim zdaniem lepiej zostawić dyso na jutro skoro alfe dzisiaj jadłeś może słabo klepnąć choć mogę się mylić.
15.02.2024, 18:30
Jak chcesz mocniej to 100-150 mg i w górę. Generalnie dawkowanie jest bardzo podobne do dawkowania ketaminy.
15.02.2024, 20:36
No i chuj iodzedłem od krechy tam 152 mg odładnie było
:e miałem dość czemu? wiałem. Po postu, nie czuń tego co ty mówisz Lifeisbrutal dobre jest 3fdck i jest dobrze. Każdemu można, byleby nie pić za dużo . Lot? Nie wiem nie chce mi się pisać lecę dopiero co wciągnąłem, prysznic? jaki kurwa prysznic dobra jeszcze nara

18.02.2025, 14:14
Przypominam, żebyście się nacieszyli 2-FDCK póki jeszcze jest ogólnodostępne tak o. Substancja ta została umieszczona jakiś czas temu przez ONZ na liście "problematycznych substancji" (tak to nazwijmy), oznacza to że państwa członkowskie będą, no może nie zmuszone, ale będą wprowadzać obostrzenia, znaczy sie będą delegalizować to po prostu, jedno po drugim. Podobnie zrobiono z 3-cmc i bromazolamem.
W Polsce może i nie robi nam to jako tako wielkiej rożnicy, bo zdaje mi się że 2-FDCK jest u nas już nielegalne podobnie jak wiele innych substancji które jednak dość powszechnie występują w handlu krajowym lub przemycane są do niego w ramach przemytu wewnątrzwspólnotowego (
) ... Ale jak zbanują to w holandii i hiszpanii, to nie wiem skąd wtedy to zamówicie
Produkcja tego związku raczej jebnie w dół i to okrutnie, bo straci swoją jedyną zaletę - status prawny, albo raczej jego brak
Niektórzy mówią że 2-fdck jest gorsze od ketaminy, ja uważam że to jest fajna alternatywa, mniej dezorientująca niż ket, może i wymagająca odrobnę większych dawek, ale wciąż przyjemna przede wszystkim działająca dłużej, nadaje sie na niektóre okazje bardziej niż ketamina.
W Polsce może i nie robi nam to jako tako wielkiej rożnicy, bo zdaje mi się że 2-FDCK jest u nas już nielegalne podobnie jak wiele innych substancji które jednak dość powszechnie występują w handlu krajowym lub przemycane są do niego w ramach przemytu wewnątrzwspólnotowego (

Niektórzy mówią że 2-fdck jest gorsze od ketaminy, ja uważam że to jest fajna alternatywa, mniej dezorientująca niż ket, może i wymagająca odrobnę większych dawek, ale wciąż przyjemna przede wszystkim działająca dłużej, nadaje sie na niektóre okazje bardziej niż ketamina.