Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sport
27.05.2022, 23:04
Witajcie gurole!
Jakie sporty uprawiacie
Jakie sporty uprawialiście i ile czasu
To ja zacznę
@ więc
Bieganie - od kilku lat praktycznie codziennie prócz paru dni
Siłownia - chodziłem regularnie jakieś 3 lata
Trening w domu - ćwiczę czasem z wagą własnego ciała raz w tygodniu coby mięśnie miały moc
Muay thai - chodziłem kilka miesięcy zajebista sprawa
Ju-jitsu - byłem kilka razy trening był przed Muay thai więc zdążyło mi się kilka razy przyjść wolę jednak walkę w stójce
Siatkówka - kiedyś dużo grałem jak było z kim teraz praktycznie wcale
Ping-pong - około dwa lata miałem wtedy stół w domu u rodziców więc graliśmy codziennie teraz czasem chodzę jak jest z kim
Rower - jeździłem codziennie po kilka h, aby weszło w nogi mocy no i weszło - polecam (pół roku)
Były jeszcze inne sporty na których byłem raz czy dwa na jakimś treningu żeby sprawdzić sobie coś to już tego nie będę opisywał
Pozdr yalas z Bogiem!
Jakie sporty uprawiacie
To ja zacznę
@ więc
Trening w domu - ćwiczę czasem z wagą własnego ciała raz w tygodniu coby mięśnie miały moc
Ju-jitsu - byłem kilka razy trening był przed Muay thai więc zdążyło mi się kilka razy przyjść wolę jednak walkę w stójce
Ping-pong - około dwa lata miałem wtedy stół w domu u rodziców więc graliśmy codziennie teraz czasem chodzę jak jest z kim
Rower - jeździłem codziennie po kilka h, aby weszło w nogi mocy no i weszło - polecam (pół roku)
Były jeszcze inne sporty na których byłem raz czy dwa na jakimś treningu żeby sprawdzić sobie coś to już tego nie będę opisywał
Pozdr yalas z Bogiem!
28.05.2022, 09:53
Granie w drakesang, picie browarow ile zdolam wypic, czasem jakis bieg po szponta jak czasu nie ma
ps, nie moge edytowac jak sztuki walki to only boks, najbardziej sie przydaje, ocena subiektywna
ps, nie moge edytowac jak sztuki walki to only boks, najbardziej sie przydaje, ocena subiektywna
28.05.2022, 11:20
Sporty wyczynowe to chyba się zalicza. Jazda mtb, ulica plener.
Skateboard za małolata, amatorsko jednak coś tam umiałem. (późnej Poznałem smak zabawy i sk8park był miejscem raczej do melanżu piękne czasy)
BMX ale to Krótka przygoda, nie poczułem zajawki.
Zawodowe, mordercze, maratonowe sprinty... od niedzieli. Czuję głód biegania po kilkudniowej przerwie ze względu na fizyczne samopoczucie ostatnio
Skateboard za małolata, amatorsko jednak coś tam umiałem. (późnej Poznałem smak zabawy i sk8park był miejscem raczej do melanżu piękne czasy)
BMX ale to Krótka przygoda, nie poczułem zajawki.
Zawodowe, mordercze, maratonowe sprinty... od niedzieli. Czuję głód biegania po kilkudniowej przerwie ze względu na fizyczne samopoczucie ostatnio
28.05.2022, 12:08
(27.05.2022, 23:04)Yalasek napisał(a): Witajcie gurole!Z tym bieganiem no to Ci nie wierzę "ćpuny" nie biegaja
Jakie sporty uprawiacie
To ja zacznę
@ więc
Pozdr yalas z Bogiem!
U mnie pływanie, bieganie (hehe), buldering, rolki
28.05.2022, 12:42
ja jak jestem pod wplywem
to biegam bardzo dlugie maratony po kilkadziesiat kilometrow
to biegam bardzo dlugie maratony po kilkadziesiat kilometrow