Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pred***r.ar**
21.10.2025, 12:23
Potvierdzam pred był jaki był przypałovve pakovvanie ala wujo kolek cd płyta player ale tovar miał prima sort
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
24.10.2025, 05:14
Pamietam preda z 2018 roku. 3cmc ice, big cristal. Świetne sorty
I 4 sorty 4cec w roznych kolorach. Niebieski, żółty, zielony i biały. 4cec dobrze kopał w bombce.
I 4 sorty 4cec w roznych kolorach. Niebieski, żółty, zielony i biały. 4cec dobrze kopał w bombce.
(21.10.2025, 11:37)biernackia napisał(a): Lata temu, tak gdzieś koło 2019, predziu wysłał mi paczkę po... jakichś 8 miesiącach. Przez ten czas machnąłem ręką i spisałem zakup na straty, totalnie o nim zapominając. Pewnego dnia dzwonią do mnie z punktu pickup że leży paczka adresowana do mnie i żebym to szybko odebrał bo lada chwila i muszą ją odesłać z powrotem. Na miejscu panie o smutnych oczach nie robiły problemu ale widać było że wiedzą co to jest i chcą się tego gówna jak najszybciej pozbyć lmao ale wtedy nie było mi do śmiechu.
To jeszcze były czasy gdy vendor bez ceregieli podawał kod paczki i samemu się śledziło, oczywiście nic nie podał i o mały włos nie otarło się o komisariat.
Czemu miało się otrzeć o komisariat ? Nie gadaj, że zamawiałem na swój nr telefonu ? 🤦
(28.03.2025, 14:01)SkoRpion87 napisał(a): Predator to selective scam
XD jak ktoś ma 200-300 paczek / tydzień to nie selektiw scan a nieuwaga.
24.10.2025, 18:20
A ja tam parę lat temu kilka zamówień u niego zrobiłem. Miał zajebiste 4cmc, po którym libido wypierdalalo Cię na orbitę.
25.10.2025, 12:07
Ostatnio miałem przypał z trzepaniem chaty chodziło o Predatora czy ktoś z Was miał podobny problem. Największy sęk w tym,że ja nigdy u niego nic nie zamawiałem. Dobre czasy tego sklepu już minęły.
26.10.2025, 09:54
Pare lat temu buła zbiorowa akcja wezwać ja byłem ze dwa razy jako świadek na komendzie przesłuchiwany za jakies paczki.
A co do samego predatora to jak się pojawił to dobre miałbyś sorty alfa hex 3mmc 4cmc maczanki
A co do samego predatora to jak się pojawił to dobre miałbyś sorty alfa hex 3mmc 4cmc maczanki