Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Za czym ostatnio płakałeś? 06/20
20.06.2023, 21:41
Płakałem z myślą , że mojej mamie się pogarsza i wizja tego, że jej kiedyś nie będzie potęgowała płacz
20.06.2023, 23:29
dzisiaj, bo ojczym walczy z samym sobą i szuka granic, a gdy je przekroczy, dopiero pójdzie do szpitala
oby nie za pozno
oby nie za pozno
21.06.2023, 08:04
Sory za offtop ale nie daję mi to spokoju... Kurwa wy naprawdę płaczecie za workiem alfy która się skończyla??!!! °_•
Czy wy kurwa nie macie większych problemów? Jeżeli tak to uważajcie bo jak nagle się pojawia poważne problemy to zmiecie was z planszy
Czy wy kurwa nie macie większych problemów? Jeżeli tak to uważajcie bo jak nagle się pojawia poważne problemy to zmiecie was z planszy
21.06.2023, 13:01
Ostatnio płakałam, kilka dni temu, nie za czymś, ale z czyjegoś powodu. Mój syn zdał teoretyczny egzamin zawodowy z wynikiem 39/40 punktów. Na wstępie odniósł się do swoich wyników ćwiczeniowych, dopiero później dodał, ze był to ogólnie najlepszy wynik wśród informatyków jego rocznika w danej szkole.
Kiedy Twoje dziecko staje się lepszą wersja siebie są powody do wzruszenia.
Kiedy Twoje dziecko staje się lepszą wersja siebie są powody do wzruszenia.