Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
witam ;)
05.07.2023, 20:55
ta synteza zdań kto jest wokół mnie i wie co się że mną dzieje i nie pamiętam drugiego zdania
05.07.2023, 21:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.07.2023, 21:59 przez pzdrJUREK.
Powód edycji: https://youtube.com/shorts/v3O-jKxhv2s?feature=share
)
(05.07.2023, 21:19)horsii napisał(a): siema jureczku, gdzie sie podziewałeś?
zawsze niezmiernie moge byc wszedzie a wciaz jestem blisko Horsiu
btw.
widzieliscie kiedys kogos kto ma wyjebane jak mu swistaja kule wokol czoka?
ja raz
ten to byl jakby trupem k ktorym probujemy go ozywic
na szczescie trwa to juz rok, jest dobrze sprzedawalne bo dali nam czas o 21:31 po Apelu Jasnogorskim, ktory daje mi codziennie dwa orgazmy a scianie obok dwa wytryski
serio podobno tam za ścianą jakas studentka z uroda 8latki i to w dodatku no boska z mala cipeczka ale jak ona na mnie patrzy wtedy BOZEEE pierwszy raz widze żeby ktos tak mocno dochodzil i to juz w tym wieku, ludzie serio dajcie spokoj mlodziezy, ani ja 45 latek ani Wy nie bedziecie miec takich orgazmow co mi mozecie pomoc dla nich zaprojektowac.
juz ja projektuje w sieci absolutnie juz nie oskryptowujac rozwiazan ale uruchamiajac do tego dla nas Wszystkich na pewno bardzo wazny moment w zyciu.
moze kiedys tez o nas pomysla z jakas innowacja nie dla nas ale dla nich lobuzow wymyslonych bo co kolejna wojna prostego myślenia bo nawet go jie nie dziele na proste stad czy proste stamtad. PROSTE JEST PROSTE.
A jak wtedy nagle ktos Ci wbiega do pokoju i daje zaciagnac waporem a-PVP z ostatniego sortu Pojedynczego na chwile przed wiesiennym banem. Sort ryż, perfekcyjna jak na mozliwosci lancucha pentanowego krystalizacja.
no wlasnie zalowalem ze osemka ktorej pokonalem opory przed wejsciem do mnie nago pod koldre wtedy nie miala okazji choc obok mnie byc.
wapor sprawial ze mnie zwierze.
ale takie jeszcze bez uzywania sildenafilu.
wytryskiem zmywalem sciany.
w sensie cisnieniem.
jak kiedys mnie pojebalo i postanowilem ze wytrzymam bez orgazmu jeden dzien, to sie tego nazbieralo ze pojechalem do kolezanki z irc do Swinoujscia i nie moglem jej rozpoznac na zdjeciach z afterparty.
serio
w bloku wszyscy sie ruchali
ona po prostu weszla do mieszkania ktore na Śląsku wynajmowałem
wziela moja poduszke
i uklekla na niej w przedpokoju
w sumie bez blindfoldu nawet
to bylo jak w pacmanie gdy jakas sila przyciaga duszki ale duszki maja niewidzialne lance xR
pamietam jak kiedys rano w Walbrzychu jak jeszcze wynajmowalismy dwa pokoje na tej samej ulicy co jej Babcia patrzylem na nia z taka miloscia w najszerszym tego slowa wykorzystaniu, ze spala a zaczela krecic biodrami jakby ktos ja epicko ruchal . wtedy to bylo nowe.
tylko ze teraz nowe juz nie jest ze w pewnym momencie prawie dziesieciu w tej samej chwili sie spuszczali
ekskluzywny material
dam znac to obejrzycie
a tak poki co to siedze daleko od Polszy i projektuje przeszkadzajki.pomagajki
przyklad
wiesz ze wiele skryptow uruchamia sie z poziomu ponownego uruchomienia hw (hardware)
w dodatku niektore modele np oppo wymagaja przy ponownym uruchomieniu hasla odblokowujacego screen
pisze cos , symuluje toto zwieche, ktostam robi cos przewidywalnego i daje mi na tacy wszystko
zostawiam tylko zimne dyski i hasla do gield kryptowalut
nazwij.mnie white knihgtem lol
(05.07.2023, 21:24)pzdrJUREK napisał(a): zawsze niezmiernie moge byc wszedzie a wciaz jestem blisko Horsiu
btw.
ja raz
na szczescie trwa to juz rok, jest dobrze sprzedawalne bo dali nam czas o 21:31 po Apelu Jasnogorskim, ktory daje mi codziennie dwa orgazmy a scianie obok dwa wytryski
serio podobno tam za ścianą jakas studentka z uroda 8latki i to w dodatku no boska z mala cipeczka ale jak ona na mnie patrzy wtedy BOZEEE pierwszy raz widze żeby ktos tak mocno dochodzil i to juz w tym wieku, ludzie serio dajcie spokoj mlodziezy, ani ja 45 latek ani Wy nie bedziecie miec takich orgazmow co mi mozecie pomoc dla nich zaprojektowac.
juz ja projektuje w sieci absolutnie juz nie oskryptowujac rozwiazan ale uruchamiajac do tego dla nas Wszystkich na pewno bardzo wazny moment w zyciu.
moze kiedys tez o nas pomysla z jakas innowacja nie dla nas ale dla nich lobuzow wymyslonych bo co kolejna wojna prostego myślenia bo nawet go jie nie dziele na proste stad czy proste stamtad. PROSTE JEST PROSTE.
A jak wtedy nagle ktos Ci wbiega do pokoju i daje zaciagnac waporem a-PVP z ostatniego sortu Pojedynczego na chwile przed wiesiennym banem. Sort ryż, perfekcyjna jak na mozliwosci lancucha pentanowego krystalizacja.
no wlasnie zalowalem ze osemka ktorej pokonalem opory przed wejsciem do mnie nago pod koldre wtedy nie miala okazji choc obok mnie byc.
w sensie cisnieniem.
jak kiedys mnie pojebalo i postanowilem ze wytrzymam bez orgazmu jeden dzien, to sie tego nazbieralo ze pojechalem do kolezanki z irc do Swinoujscia i nie moglem jej rozpoznac na zdjeciach z afterparty.
serio
wziela moja poduszke
to bylo jak w pacmanie gdy jakas sila przyciaga duszki ale duszki maja niewidzialne lance xR
pamietam jak kiedys rano w Walbrzychu jak jeszcze wynajmowalismy dwa pokoje na tej samej ulicy co jej Babcia patrzylem na nia z taka miloscia w najszerszym tego slowa wykorzystaniu, ze spala a zaczela krecic biodrami jakby ktos ja epicko ruchal . wtedy to bylo nowe.
tylko ze teraz nowe juz nie jest ze w pewnym momencie prawie dziesieciu w tej samej chwili sie spuszczali
ekskluzywny material
dam znac to obejrzycie
przyklad
wiesz ze wiele skryptow uruchamia sie z poziomu ponownego uruchomienia hw (hardware)
w dodatku niektore modele np oppo wymagaja przy ponownym uruchomieniu hasla odblokowujacego screen
pisze cos , symuluje toto zwieche, ktostam robi cos przewidywalnego i daje mi na tacy wszystko
jakby ktos cos to wiem skad szybko w dostawie eu mozna ogarnac prawilna pyrowaleronke
nie robie konkurencji misie
tylko sluze potw .nfo
:idzpanwchuj.gif: xdxx
https://youtube.com/shorts/v3O-jKxhv2s?feature=share
(05.07.2023, 21:17)PUDZILLA napisał(a): siema jurek
siema eniu
myslalem.ze zjadl Cie GFentanyl
te logi tu to chopy z forum
dopalamy czy jakies duchy jahh
(05.07.2023, 21:24)pzdrJUREK napisał(a): zawsze niezmiernie moge byc wszedzie a wciaz jestem blisko Horsiu
btw.
ja raz
w sensie cisnieniem.
serio
wziela moja poduszke
ekskluzywny material
dam znac to obejrzycie
przyklad
aha
i nie mam zamiaru leciec do Indii i symulowac swoja smierc jak jeden bonzo cryptogield kanadyjskich
nie oceniam
nie osadzam
rozsiewam dobro
jakby ktos cos to wiem skad szybko w dostawie eu mozna ogarnac prawilna pyrowaleronke
nie robie konkurencji misie
tylko sluze potw .nfo
:idzpanwchuj.gif: xdxx
https://youtube.com/shorts/v3O-jKxhv2s?feature=share
jak dlugo tu sie czeka na zmiane ava
lol sorry
nadal nie.potrafie sie oprzec prowokacji
udawana glupota najlepsza zabawa
zwlaszcza ciag losowych znakow sugerowany.rozmowcy jako cos cosiowego
Kod PHP:
ꯃꯗꯨꯒꯤꯗꯃꯛꯇꯅꯤ꯫
06.07.2023, 05:03
Siemanko.
Pamiętam ten nick z różowego, ale nic ponadto.
Miłego dnia.
Pamiętam ten nick z różowego, ale nic ponadto.
Miłego dnia.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.07.2023, 08:25
tak jurek, starzy, najwięksi twardziele z dopalamy nadal żyją i mają się dobrze :d
06.07.2023, 09:11
cudownie
forum znalazlem przypadkiem szukajac .nfo nt fumaratu 5 meo dmt i czy to da sie vapowac i laczyc z o-dsmt i dxme bo dzis ww odwiedza szczurki xd
forum znalazlem przypadkiem szukajac .nfo nt fumaratu 5 meo dmt i czy to da sie vapowac i laczyc z o-dsmt i dxme bo dzis ww odwiedza szczurki xd