Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze zioło jakie paliliście?
19.01.2024, 12:56
Palenie zew od bucha jakiś czas temu zamówiłem 25g i wzrokowo to wyglądało na kurwa 40 albo 50 g dlatego sie nie kończy a to ładnych parę miesięcy xD ale dość było suche może dlatego. To nie ważne bo nie wiem jak inne palenie ale to kurwa jest jazz idealny zapach idealny mocny cytrusowy smak dzieciństwa i prawdziwej rastamańskiej natury a działanie boskie po prostu nie ujebie sie tym jak jakąś mocną indicą tu jest orzeźwienie umysłu i siedzenie do 3 w nocy Idealne żeby małego lola zapalić w drodze na uczelnie i żeby grubszego spalić przy wieczornej sesji na konsoli. Dla mnie to zioło idealne 100 procent natura i właśnie tak powinno wyglądać i działać weed. Każdy koneser dobrego palonka doceni to cudo
20.01.2024, 21:59
(19.01.2024, 12:56)Elvis Kreśle napisał(a): Palenie zew od bucha jakiś czas temu zamówiłem 25g i wzrokowo to wyglądało na kurwa 40 albo 50 g dlatego sie nie kończy a to ładnych parę miesięcy xD ale dość było suche może dlatego. To nie ważne bo nie wiem jak inne palenie ale to kurwa jest jazz idealny zapach idealny mocny cytrusowy smak dzieciństwa i prawdziwej rastamańskiej natury a działanie boskie po prostu nie ujebie sie tym jak jakąś mocną indicą tu jest orzeźwienie umysłu i siedzenie do 3 w nocy Idealne żeby małego lola zapalić w drodze na uczelnie i żeby grubszego spalić przy wieczornej sesji na konsoli. Dla mnie to zioło idealne 100 procent natura i właśnie tak powinno wyglądać i działać weed. Każdy koneser dobrego palonka doceni to cudo
Dajesz radę palić bucha z tej fajki? Mnie tylko hasz w ten sposób podchodził.