Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie?
29.01.2024, 13:17
@"Twilight Sparkle" raczej niedotlenienie pewnym osobnikom zrobiło krzywdę, tak jak ich matka że nie dała w drugą 🐓
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
29.01.2024, 13:28
Nie. Nie uważam tak gdyż sprawia mi to przyjemność. Nie robię tego by tylko miec szajbę w głowie. Robię to świadomie. I wiem kiedy jest stop i trzeba zająć się życiem
29.01.2024, 14:34
Życie nie, głowę jak najbardziej.
Alfa to straszna SUKA
Alfa to straszna SUKA
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Nie uważam, żeby jakaś substancja zniszczyła mi życię.
Natomiast uważam, że najbardziej dostępny alkohol przez tzw. "przyzwolenie społeczne" jest cholernie niebezpieczny, podstępny.
Właśnie ta dostępność na "każdym rogu", na praktycznie każdej imprezie, szkoleniu etc. "obycie" się z widokiem jak ludzie walą "hejnał" o 6:00 i to "takie normalne" się wydaje wielu, bo uważają,
że alko to nie ... narkotyk, no kur*a przy takiej świadomości to droga donikąd.
Jak dodali w apce glovo "alkohol" to pomyśłałem, że na równi mogli by dodać, "koks", "feta", "zielsko".
Natomiast uważam, że najbardziej dostępny alkohol przez tzw. "przyzwolenie społeczne" jest cholernie niebezpieczny, podstępny.
Właśnie ta dostępność na "każdym rogu", na praktycznie każdej imprezie, szkoleniu etc. "obycie" się z widokiem jak ludzie walą "hejnał" o 6:00 i to "takie normalne" się wydaje wielu, bo uważają,
że alko to nie ... narkotyk, no kur*a przy takiej świadomości to droga donikąd.
Jak dodali w apce glovo "alkohol" to pomyśłałem, że na równi mogli by dodać, "koks", "feta", "zielsko".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !