Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowy Początek
20.12.2022, 21:58
Yalasek każdy jest na swój sposób twardy " życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz" , ale jak nie smakuje możesz wypluć (tak mi kiedyś pewien chłopak powiedział, nie wiem o co chodziło bo to bardzo dawno było) ;p. Skoro dodajesz, ze również mężny to już określenie honorowe, się ceni.
Kaja Buza jeśli jutro jesz śniadanie (szwedzki stół) w jakimś nadmorskim hotelu i popijasz pyszną kawę świeżo wyciśniętym sokiem to tarabań służbowy spontaniczny wyjazd pognał mnie w polecane przez Ciebie rejony.
Kaja Buza jeśli jutro jesz śniadanie (szwedzki stół) w jakimś nadmorskim hotelu i popijasz pyszną kawę świeżo wyciśniętym sokiem to tarabań służbowy spontaniczny wyjazd pognał mnie w polecane przez Ciebie rejony.
Wiadomo, że wróci... Kiedy byłam dzieciakiem czytałam o takich sytuacjach w prasie naukowej dla dzieciaków (BRAWO GIRL) i przypuszczam, ze poszedł po fajki. Naukowcy z tego czasopisma zweryfikowali sytuacje i można iść po fajki nawet przez dwa tygodnie. Nie tylko cel, ale i droga ma znaczenie...
Jak odrodzony to jeszcze fajniej dla niego.
Jak odrodzony to jeszcze fajniej dla niego.
21.12.2022, 01:57
W stanach naukowcy pisali o przypadkach, szczególnie w grupie ludzi o wysokiej zawartości melaniny w skórze, gdzie po mleko szedł i nawet 18 lat, a później wracał jak kariera sportowa lub inna się rozkręcała
23.12.2022, 20:12
@"Lady Giwera" niestety. Spotkała mnie zupełna odwrotność wypoczynku w luksusie i popijania ciepłej kawy z rana, ale jak to się mówi: póki wierzysz - żadna porażka nie jest klęską.😎 (tzn teraz to skleciłem, ale coś w tym jest na pewno😀) Jeśli pisałaś na priv, a się nie dokopałem, to wybacz i daj znać to poszukam raz jeszcze. Buziole.😁
28.12.2022, 23:29
@"Pixel40" tez tak miałem to rozjebany na pcp i Klonazepamie kupowalem kurwa simy bo mi cbsp dojebalo karte jak zarzuciłem tutorial syntezy MeOrphine.
16.02.2024, 18:49