Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny
07.12.2025, 20:35
Mglus808 ty zartujesz prawda? kazda substancja dziala inaczej, czy to 3mmc czy 3cmc czy 4cmc czy 4mmc, doslownie kazda, RC benzo nie bez powodu nie sa w obrocie komercyjnym, duza czesc z nich dziala zbyt mocno i nieprzewidywalnie + porownaj sobie cene grama RC benzo w prochu do paczki jakiejs alpry z reki do reki xD
07.12.2025, 22:04
Ja nie wiem co Ty mi tu opowiadasz xD to ile tam substancji aktywnych jest ? Na jakie receptory działa rc benzo a na jakie apteka
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
08.12.2025, 00:14
Mglus808 Dzialaja na te same, ale benzodiazepiny sa o tyle nieprzewidywalne, ze w przypadku jednej substancji dawka aktywna moze byc 15 mg, a w przypadku drugiej 0,25 mg.
Przykład:
- Flunitrazolam 0,25 mg: swiezaka wycina z planszy na 6 godzin
- Flubromazepam 8-16 mg: Fajny chill, raczej bez wiekszego ryzyka amnezji
Przykład:
- Flunitrazolam 0,25 mg: swiezaka wycina z planszy na 6 godzin
- Flubromazepam 8-16 mg: Fajny chill, raczej bez wiekszego ryzyka amnezji
Wczoraj, 01:09
No przede wszystkim nie da się zarysować różnicy między benzo rc a aptecznymi, bo w obydwu grupach jest spora różnorodność substancji, zatem koniecznym jest sprecyzowanie o czym się mówi. Zwłaszcza w przypadku rc, które w ramach wyścigu zbrojeń z regulacjami prawnymi muszą stale ewoluować.
Wczoraj, 06:39
Mglus808 co? xD ile substancji aktywnych jest w rc benzo?
substancje aktywne to raczej fragment nomenkulatury farmaceutycznej, np w thiocodinie substancja aktywna jest sulfogwajakol i kodeina, ten zwrot tyczy sie preparatow xD
nie wiem no we flubromazepamie substancja aktywna jest flubromazepam XD
dzialaja na te same receptory, czyli GABA, tak samo jak 3cmc i 4cmc dzialaja na te same, ale inaczej na nie wplywaja
substancje aktywne to raczej fragment nomenkulatury farmaceutycznej, np w thiocodinie substancja aktywna jest sulfogwajakol i kodeina, ten zwrot tyczy sie preparatow xD
nie wiem no we flubromazepamie substancja aktywna jest flubromazepam XD
dzialaja na te same receptory, czyli GABA, tak samo jak 3cmc i 4cmc dzialaja na te same, ale inaczej na nie wplywaja