Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem?
14.08.2025, 08:53
Konrad Curze to było tylko pobranie krwi i moczu, więc może na omówieniu wyników trzeba będzie to powiedzieć, tylko że kumpela mi powiedziała że od razu na tej pierwszej wizycie miały cały wywiad.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.08.2025, 13:02
Konrad Curze taki też mam plan, bo zazwyczaj unikałem lekarzy, więc czas najwyższy wszystko posprawdzać wszystko
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.08.2025, 07:50
tak szczególnie jak idę do przychodzni po coś na sen
mówię że nie mogę jeść przez brak snu dłużej nie wytrzymam z tym niech coś mi przepisze i daje a ja se piwka wale do tego
a jem normalnie przecież
mówię że nie mogę jeść przez brak snu dłużej nie wytrzymam z tym niech coś mi przepisze i daje a ja se piwka wale do tegoa jem normalnie przecież
16.08.2025, 09:03
A co niby ci daje na te problemy z jedzeniem? Idziesz do lekarza po leki na problemy z żołądkiem i zamiast się leczyć to ty sobie walisz piwka? Przecież to skrajna głupota. Jak się nabawisz wrzodów żołądka to dopiero będziesz płakał.