Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cannabis420.org - Temat główny
Hello to all.
I buy 3 vape pen and I ask for a sample of weed. The vape pen are good, the sample was better, runtz and candy kush (my sample are with natural thc but there are different type with semi-synt thc) are both very good, very pleasable effect, taste not bad, overall a very good product for the price.
I buy 3 vape pen and I ask for a sample of weed. The vape pen are good, the sample was better, runtz and candy kush (my sample are with natural thc but there are different type with semi-synt thc) are both very good, very pleasable effect, taste not bad, overall a very good product for the price.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
08.03.2025, 16:01
Witam chciałem pochwalić vensora za szybką wysyłkę, bardzo dobrze spakowana paczka, zamawiałem dwie odmiany, i jestem w pełni zadowolony recenzja dostepna jest w temacie.
Ocena 5/5
Ocena 5/5

19.03.2025, 14:26
Cannabis420 wywiązuje się z zadań i wysyła paczki na czas w dobrym tempie, po otwarciu paczki widać dobre pakowanie oraz produkty reszta opisana w odpowiednim temacie produktu 
Pozdrawiam cały sklep oraz czekam na kolejne przesyłki

Pozdrawiam cały sklep oraz czekam na kolejne przesyłki
17.04.2025, 18:18
Jakby kto pytał, bo na stronie nie ma info:
Sativa:
-Green crack 16% THC
-Amnesia Haze
-Lemon haze
-Purple haze
Indica:
-Dr. Bom Bay Cali (zioło stworzone przez Snoop Doga)
-Cali Orange
Hybrydy:
-Gorilla Blue
-Gelato
Sativa:
-Green crack 16% THC
-Amnesia Haze
-Lemon haze
-Purple haze
Indica:
-Dr. Bom Bay Cali (zioło stworzone przez Snoop Doga)
-Cali Orange
Hybrydy:
-Gorilla Blue
-Gelato
***narkotyki to moja pasja***