Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market- Temat główny
04.04.2025, 13:54
Siemanko, chciałem złożyć zamówienie ale nie mogę się dowiedzieć czy wysyłają paki poza UE, do UK. Napisałem wiadomość oczywiście z zachowaniem ostrożności ale wygląda na to że ten e-mail nie istnieje. Macie pojęcie coś na ten temat może kochani? Pozdrawiam i liczę na pomoc kochani. Miłego dnia wszystkim
04.04.2025, 14:51
kontakt-highlife@proton.me
Dzisiaj pisałem z tutanoty wszystko jest okej
Dzisiaj pisałem z tutanoty wszystko jest okej
Widzew i Ruch jest nas dwóch
04.04.2025, 21:07
Elo. Zajebałem sprawę. Na stronie jest trochę inny bez kontakt przed e-mailem. No ale już trudno, dostałem wiadomość i niestety nie dojdę do porozumienia już. Szkoda do widzę, że to produkty konkretne tam są w skale jak jakieś małe himalaje.
06.04.2025, 16:28
anxiety
Też mi się to kiedyś pojebało, bo ten kontakt z myślnikiem nie brzmi jak część adresu tylko informacja, że kontakt do nich jest podany po myślniku.
Trochę masło maślane, ale myślę, że każdy kuma.
Dlatego apel do High-LifeMarket Na stronie można by napisać "please reach out to: kontakt-highlife@proton.me"
Czyli dodać dwukropek, a sam adres mailowy wyróżnić jakimś kolorem i trochę powiększyć czcionkę, może pomoże to uniknąć takich sytuacji jak z kolegą, którego wspomniałem.
Też mi się to kiedyś pojebało, bo ten kontakt z myślnikiem nie brzmi jak część adresu tylko informacja, że kontakt do nich jest podany po myślniku.
Trochę masło maślane, ale myślę, że każdy kuma.
Dlatego apel do High-LifeMarket Na stronie można by napisać "please reach out to: kontakt-highlife@proton.me"
Czyli dodać dwukropek, a sam adres mailowy wyróżnić jakimś kolorem i trochę powiększyć czcionkę, może pomoże to uniknąć takich sytuacji jak z kolegą, którego wspomniałem.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
06.04.2025, 17:12
Dokładnie.
Kontakt jest i można się dogadać
Wrócę za jakiś czas, pozdrawiam wszystkich kochani
Kontakt jest i można się dogadać
Wrócę za jakiś czas, pozdrawiam wszystkich kochani
rakieta na miejscu. Czas dostawy około 2 - 3 dni. Kontakt wporzo a testy jakoś weekend. Polecam sklep High-LifeMarket