Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
(27.11.2024, 19:20)Inferno napisał(a): Wydaje mi się, że za recenzję produkty wybieral vendor, żeby ktoś przetestował też te 4BMC I 3FMC bo jak by nie było to nikt z 12 osób (chyba) nie wziął tego na test.To sie mylisz bo ja wziąłem 4bmc i 3fmc czekam na rakiete.
A chodziło też o przetestowanie tych produktów
Tak mi się wydaje, że to nie pomyłka tylko takie działanie. Vendor raczej by tak się nie mylił na samym początku 'kariery'
(28.11.2024, 20:46)Inferno napisał(a): Propozycja:
Jak są opisane tematy które wysyłacie to może lepiej pisać po prostu na worku ile faktycznie jest substancji.
Bo dostaliśmy sample i było napisane 2g a pewnie (tak myślę) było z 2.15/2.20g załóżmy to żeby pisać tą wagę na opakowaniu ile jest.
Więc przydatne jak ktoś nie ma wagi bo dostanie 3g z gratisem załóżmy i podzieli na pół to będzie 1.5g a nie 1g
Oczywiście to dobrze jak dostaniemy gratis ale są tacy klienci więc propozycja dobra, vendor też tak robił tutaj nie jeden.
I jeszcze jedna propozycja abyście wprowadzili jakieś mieszanki chociaż 1 pozycję na ADB-BUTINACA lub w przyszłości wprowadzić coś mocniejszego jak 5F-ADB, więcej maczanki w podobnej cenie.
I gdyby maczanka była po 80zl / 10g to idealnie by Wam wychodziło jak byście robili z 1g ADB-BUTINACA na 20g liść podbiał.
Wiem, że jest CBD ale dla karaczy przydało by się coś gotowego, proch jest można samemu zrobić ale ja bym brał już to zrobione gdyby ta cena była tak dobra.
Pozdro i dzięki jeszcze raz za sampelki, nudy nie ma
Nie cuduj facet.. maczanke sobie sam zrób i możesz zrobić mocniejsza lub słabsza i wiecej... po drugie kup sobie wagę facet 30zl kosztuje to chuj wielki , a nie pieniądz... jak ty na wage nie masz hajsu, to jaki ty chcesz miec hajs na pake ? Żenada by wagi nie miec nawet tej najgorszej.. lub znajomego który by ci ją użyczył... parodia
A widzisz, czasami potrzebowałbym już zamówić rozrobione. Pomyśl.
I złuzuj majty Szyderca , bo z tą wagą tak napisałeś jak by to twój największy problem był , ja mam wage i co w związku z tym?
Ja Ci w portfel nie zaglądam
I złuzuj majty Szyderca , bo z tą wagą tak napisałeś jak by to twój największy problem był , ja mam wage i co w związku z tym?
Ja Ci w portfel nie zaglądam
29.11.2024, 13:54
Nie ma opcji zamówienia przez privnote, tutanota nawet
Znajomy to samo. Dziś pisał z rana. Zero odpowiedzi
Zamknij kurwa mordę. Pisze jak jest. Za kogo ty się uważasz??? Za to Ty cpaj ile wlezie i Zebys niespodzianka rodzinie na święta zrobil. Selekcja naturalna.
Pokazać ci wysłane maile gamoniu????
Znajomy to samo. Dziś pisał z rana. Zero odpowiedzi
(29.11.2024, 14:09)Lifeisbrutal napisał(a): APVPKiller No dla ciebie nie ma opcji i nie będzie w żadnym sklepie. Kara boża.
I przestań pierdolić farmazony, bo wszystko działa.
Zamknij kurwa mordę. Pisze jak jest. Za kogo ty się uważasz??? Za to Ty cpaj ile wlezie i Zebys niespodzianka rodzinie na święta zrobil. Selekcja naturalna.
Pokazać ci wysłane maile gamoniu????
29.11.2024, 14:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2024, 14:10 przez Lifeisbrutal.)
APVPKiller No dla ciebie nie ma opcji i nie będzie w żadnym sklepie. Kara boża.
29.11.2024, 17:58
Brednie że nie idzie zamówienia złożyć Ja zamówiłem sobie cosik na spróbowanie a dokładnie to nepika kontakt ze sklepem dobry także czekam na rakiete
typ pierdoli farmazony bo ja jakoś normalnie zamówiłem
(29.11.2024, 14:09)Lifeisbrutal napisał(a): APVPKiller No dla ciebie nie ma opcji i nie będzie w żadnym sklepie. Kara boża.
typ pierdoli farmazony bo ja jakoś normalnie zamówiłem
Wczoraj, 16:12
Hejka, może vendor powinien pisać coś jak Ala pablo, może nie codziennie, ale tak raz w tygodniu informacyjnie co jest na stanie a czego nie ma, na pewno skrzynka mailowa byłaby mniejsza