Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
XTC Pills - Opinie o produkcie
03.09.2025, 10:05
(03.09.2025, 07:59)Czeslawo napisał(a): Odnośnie libido to skacze w górę z reguły po wszystkim co wymieniłeś, pytanie tylko po czym będzie szansa coś z kobietkami podziałać.Dzięki
Sprzęt zazwyczaj robi się „pluszowy” po fecie, emka też go zmiękczy, 3-CMC według mnie najmniej – w sensie zapodasz i możesz działać.
Wszystko zależy też od dawki… jeśli jesteś początkujący, to warto iść z MDMA w ilości pół pixsy, bo okolicę 300mg potrafią zmóżdżyć mistrza Yodę.
Kiedy dodać „Audi” drugą połówkę? Jak będziesz czuł, że temat schodzi… tak najbezpieczniej.
Dobrej imprezy ale z elementami rozwagi (tak wiem, że to w cholerę trudne)
05.09.2025, 21:10
Siema, High potwierdził, że audi ma 300mg MDMA czy ktoś tak napisał a reszta uznała, że to prawda? Będę brał 1 raz i nie wiem czy wziąć 1/2 najpierw czy może jeszcze mniej
05.09.2025, 23:54
Polecam zarzucić 1/3,
Mój organizm ciezko przyjmuje MDMA, za każdym razem jak wezmę nawet połówkę mki na strzala to mnie zmiata do piekła.
Mój organizm ciezko przyjmuje MDMA, za każdym razem jak wezmę nawet połówkę mki na strzala to mnie zmiata do piekła.

, 3-CMC według mnie najmniej – w sensie zapodasz i możesz działać.