Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC | REVIEWS
16.08.2025, 10:29
Witam na pokładzie was, witam szefa MMC zapowiada się bardzo mocno i solidnie sam dołożę swoje i zrobię test swoich sił na tym MMC lubię fazę MM i daje się do tego myć z tym że ja brudna chodzę czasem naćpana ;D jak to my wariaci narkotyki i my to jest cud że chodzimy prosto :*
04.09.2025, 12:39
4mmc mam to samo co vendor daje tu to jest moc!
euforia poziom expert hard wrzuciłem kreskę dużą na blacie został osad w nosie czuję do tej pory pieczenie 5 minut mija jestem po drugiej dawce wrzucajcie to po mniejszej kresce bardzo mocne jest
speed nogi same chodzą na dwór można wyjść bez tego nie było by dobrego odczynnika GR8 ChemS dzięki chłopaku za super stuff! zasnę chyba za miesiąc na tym latam i dobrze
libido suki są moje po tym chcę rypać każdą w dupę ;p jak raz sniffujesz to zapomnisz o świecie i pobiegniesz jak pies na suki
5/5 pełna moc
shizy oh tam doświadczyłem mocnych jazd w życiu więcej po alfie się na męcze tu jest dobra zjazdowa faza ujdzie 4/5
doświadczenie z odczynnikiem jest moje więcej nie chcę pisać temat mówi sam za siebie.
euforia poziom expert hard wrzuciłem kreskę dużą na blacie został osad w nosie czuję do tej pory pieczenie 5 minut mija jestem po drugiej dawce wrzucajcie to po mniejszej kresce bardzo mocne jest
speed nogi same chodzą na dwór można wyjść bez tego nie było by dobrego odczynnika GR8 ChemS dzięki chłopaku za super stuff! zasnę chyba za miesiąc na tym latam i dobrze
libido suki są moje po tym chcę rypać każdą w dupę ;p jak raz sniffujesz to zapomnisz o świecie i pobiegniesz jak pies na suki
5/5 pełna moc
shizy oh tam doświadczyłem mocnych jazd w życiu więcej po alfie się na męcze tu jest dobra zjazdowa faza ujdzie 4/5
doświadczenie z odczynnikiem jest moje więcej nie chcę pisać temat mówi sam za siebie.
25.09.2025, 16:42
zamówiłam kolejna 4mmc od GR8 ChemS towar doszedł świetnie zapakowany ja gotowa do działania otiweram i kruszę sort zapach wyczuwalny mocno wali 100 mg poszło a ja libido up i muzyka na uszy latam sobie po pokoju jak zwykle duża euforia do tego speed czuję się świetnie gram potem w jakieś gierki po 1 nocy zwała mniejsza dawki działają raz walnełam większą to prawię się przewróciłam bardzo duża moc chce się seksu jest bosko po zapodaniu nos piecze mniej niż się spodziewałam
ogólna ocena 9
ogólna ocena 9