Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fajny news Polski blamaż w Unii. Nie zdążyliśmy z ustawą o rynku kryptoaktywów, a oto
25.12.2024, 17:46
Jak dla mnie spoko, najbardziej doświadczony polski polityk z kontaktami w całej UE, czego chcieć wincyj.
A nie jakieś dudy dukające "dysys" przy trumpie na kolanach.
A nie jakieś dudy dukające "dysys" przy trumpie na kolanach.
25.12.2024, 18:53
(25.12.2024, 11:49)Chochlik napisał(a): Ja nie wiem co Wy chcecie od tego Tuska, chłop nigdy nic złego nie zrobił, mądrze się wypowiada i tępi pisiorów, czego można oczekiwać więcej po dobrym polityku?
Teraz jeszcze odroczył podatki i regulacje na krypto, coby więcej wycisnąć z obecnej hossy - święty człowiek.
Jesteś wyznawcą więc cię nie będę przekonywał.
Tylko przypominam:
Afera hazardowa
Afera sopocka
Dwukrotny wzrost zadłużenia kraju
Mafie vatowskie
Mafie paliwowe
Przekręt gazowy
Amber Gold
Śmierć Leppera
Taśmy Serafina
To tylko z głowy co pamiętam mniej więcej z pierwszej kadencji PO
Książkę nawet napisano o przekrętach tego śmiecia.
No i teraz:
Elektrownia atomowa? Uwalone!
Orlen? Rozjebany!
CPK? Uwalone! (Sytuację ratuje projekt obywatelski ustawy xd)
Pieniądze z KPO? Poszły do niemca na wiatraki zeby ratować niemieckiego Siemensa xd
Będziemy dotować używane elektryki którymi niemcy już jeździć nie chcą xd
No kurwa, "święty człowiek" ja pierdole 😂
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.12.2024, 19:00
Nie jestem wyznawca, nawet nie głosowałem na KO, po prostu umiem obserwować rzeczywistość i nie wierzę w teorie spiskowe xD
25.12.2024, 19:14
Obserwator 👏👏👏👏
Idę w chuj, szkoda prądu.
Idę w chuj, szkoda prądu.
NIE dla OPIO !!!
25.12.2024, 19:16
No ja z dystansem podchodzę do nagonek prawej strony o narracji "wina tuska" xD
25.12.2024, 21:18
To nie jest narracja, TO SĄ KURWA FAKTY.
Ten człowiek rozpierdala ten kraj, to jebana kotwica, pisiory to samo z drobną różnicą - oni chociaż w jakimś stopniu realizowali ważne dla kraju projekty, nawet te niepotrzebne jak choćby przekop mierzei wiślanej, bo za to akurat mogli postawić elektrownię atomową zamiast tego kopania tam, Orlen był gigantem a teraz? Słyszałem coś że pożyczkę muszą wziąć xd
Kaman kurwa!
Ja nie jestem wyborcą ani jednych ani drugich ale jak słyszę teksty wielbiące tą kanalię niemiecką to krew mnie zalewa.
To pierdolony złodziej, manipulant, notoryczny kłamca i Bóg raczy wiedzieć czy aby nie do tego morderca (Lepper)
A teraz jeszcze Izerę ujebali xd
https://youtube.com/shorts/UoD4WkIzzEk
Oto twój Tusk🤬
Ten człowiek rozpierdala ten kraj, to jebana kotwica, pisiory to samo z drobną różnicą - oni chociaż w jakimś stopniu realizowali ważne dla kraju projekty, nawet te niepotrzebne jak choćby przekop mierzei wiślanej, bo za to akurat mogli postawić elektrownię atomową zamiast tego kopania tam, Orlen był gigantem a teraz? Słyszałem coś że pożyczkę muszą wziąć xd
Kaman kurwa!
Ja nie jestem wyborcą ani jednych ani drugich ale jak słyszę teksty wielbiące tą kanalię niemiecką to krew mnie zalewa.
To pierdolony złodziej, manipulant, notoryczny kłamca i Bóg raczy wiedzieć czy aby nie do tego morderca (Lepper)
A teraz jeszcze Izerę ujebali xd
https://youtube.com/shorts/UoD4WkIzzEk
Oto twój Tusk🤬
NIE dla OPIO !!!
(25.12.2024, 11:49)Chochlik napisał(a): Ja nie wiem co Wy chcecie od tego Tuska, chłop nigdy nic złego nie zrobił, mądrze się wypowiada i tępi pisiorów, czego można oczekiwać więcej po dobrym polityku?
Teraz jeszcze odroczył podatki i regulacje na krypto, coby więcej wycisnąć z obecnej hossy - święty człowiek.
Nie wierzę że jesteś aż takim baranem stary, bo czytam twoje posty i normalnie sie wypowiadasz, na temat, coś tam wiesz (na temat substancji, suplementacji, leków - tematów dla których jest głównie to forum) a tu wypierdalasz nagle taką bombę że tusk dobry chłop nic nie zrobił. Kurwa czytam to drugi raz. Tusk dobry chłop nic nie zrobił. xD Niezły troll, uśmiechniętych świąt życzę.