Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nitrazepam (Nitrazepamum)
Nitrazepam (łac. Nitrazepamum) (ATC: N05 CD02) – lek nasenny i uspokajający, pochodna benzodiazepiny.
Nitrazepam działa na ośrodki limbiczne i podwzgórze. Zwiększa powinowactwo kwasu γ-aminomasłowego do receptora GABA-A.
Wykazuje przede wszystkim komponentę nasenną. Po wprowadzeniu do lecznictwa nowszego estazolamu rola nitrazepamu zmalała.
Preparaty; Nitrazepam GSK tabletki 5 mg
Kod:
Preparat dostępny jest w postaci białych lub prawie białych tabletek o kształcie wypukłego krążka, z oznaczeniem „N” i linią podziału, zawierających 5 mg nitrazepamu oraz 170,5 mg laktozy jednowodnej jako substancji pomocniczej.Najlepsze benzo jakie kiedykolwiek stosowałem. Działanie ma na mnie dosłownie speedujace. Czysta głowa, skupienie się na wykonywanej czynności w 101%
Źródło: Wikipedia.org
27.11.2025, 08:54
Ja go nie stosowałem nigdy na sen, wręcz przeciwnie tak jak napisałem wyżej nitrazepam zawsze mnie speedował a jak wiadomo podkręca on mocno działanie gaba co właśnie niweluje natłok myśli te analizy w głowie i te sprawy.
Dodatkowo właśnie działa podobnie na sen, nie ma takiego roztrzepania rano po nocy z dziwnymi snami gdyż po prostu praktycznie ich nie ma.
EmStO jakie dawki stosowałeś? Jak oddziaływał ów nitrazepam na Ciebie? Powiedz coś więcej bo jestem ciekawy róznych opinii - czy tylko na mnie działa w ten sposób czy ogólnie dlatego tez zalozylem ten temat
Dodatkowo właśnie działa podobnie na sen, nie ma takiego roztrzepania rano po nocy z dziwnymi snami gdyż po prostu praktycznie ich nie ma.
EmStO jakie dawki stosowałeś? Jak oddziaływał ów nitrazepam na Ciebie? Powiedz coś więcej bo jestem ciekawy róznych opinii - czy tylko na mnie działa w ten sposób czy ogólnie dlatego tez zalozylem ten temat

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)