Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny - Wątek i dyskusja ogólna.
03.12.2024, 20:05
Mam takie dziwne wrażenie, że jak lekarz wypisuje mi jakieś Benzo a szczególnie Clonazepam 2mg (sam z siebie a nie 0.5mg)
to na twarzy pojawia mi się uśmiech.
Staram się to maskować ale wydaje mi się, że lekarz to widzi xD
No więc tak, jeśli sami oferują Nasen, Polsen to dawajcie! A nie kurde
Na inne choroby psychiczne też chcę XANAX.
Jak coś to PW
to na twarzy pojawia mi się uśmiech.
Staram się to maskować ale wydaje mi się, że lekarz to widzi xD
No więc tak, jeśli sami oferują Nasen, Polsen to dawajcie! A nie kurde
Na inne choroby psychiczne też chcę XANAX.
Jak coś to PW
26.12.2024, 14:02
A właśnie jakie polecicie benzo apteczne oprócz alprazolamu które wycisza i nie usypia i można po nim chodzic nie jak colonazepam ze na czterech wchodziłem po schodach przy dawce 6 mg. ?
Bromazepam. Jest głównie przeciwlękowy, jego właściwosci nasenne i rozluzniajace mięsnie są bardzo słabe. Jest jednak słabszy od alprazolamu. Niektórzy przepisują także oksazepam, ale to moim zdaniem gówienko, choc jesli nie masz tolerki to moze sie sprawdzic. Bromazepam to jednak pewniak
26.12.2024, 14:28
Oksazepam to serio gówno, na mnie jedynie w Choroszczy działało jak byłem po ciągu alfy wykończony. A tak to nie ma żadnych rekreacyjnych właściwości.
26.12.2024, 16:29
Po ciągach moim zdaniem czego golkwiek dopalaczy to jest sie tak wyplukanym i glodnym że nawet najmniejsze dawki czego kolwiek na uspokojenie oczywiście co na recepte dziala nie mówię to o jakimś ziołowym mieliście. A propo Choroszczy ostatnio mo by mnie tam nie zabrali bo zarzuciłem clona przed 4mmmc
Wczoraj, 08:49
Ja chyba też sobie teraz Bromka wezmę zamiast clonow bo już mam dosyć tych clonazepamow, trzeba się wyciszyć trochę