Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gorila Blue - Opinie o produkcie
10.10.2024, 17:30
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Gorila Blue ze sklepu Cannabis420.org
22.10.2024, 15:28
To ma być recenzja/opinia na temat produktu? Bądźmy poważni. Później wszyscy zdziwieni, że jeden czy drugi vendor nie chce wysłać nikomu sampli.
03.03.2025, 10:14
Cześć ta odmiana także jest bardzo mocna posiadam došwiadczenie w paleniu thc, towar z sklepu Cannabis420 jest zawsze najwyższej jakości próbowałem już innych odmian z tego sklepu każda z nich działa i jest czysta
to najlepazy sklep z thc w Polsce
Odmiana bardzo mocna po buchu czuć stan bardzo mocny, palenie jest lepkie i bardzo wydajne
Polecam caly sklep

Odmiana bardzo mocna po buchu czuć stan bardzo mocny, palenie jest lepkie i bardzo wydajne

Polecam caly sklep

07.03.2025, 14:26
Witajcie wszyscy zamowiłem trochę gorilla blue na test który wypadł bardzo dobrze na moich szczurach ktore wykosiły wszystko do zera każdy mówił że palenie pierwsza klasa, to zaaługa vendora który dostarcza najlepsze palenie na rynku, zamawiam dalej pozdrawiam

08.03.2025, 20:54
Odmiana spoko wziąłem na test na sztuki zeszło w momencie, bardzo mocny i wydajny sort polecam każdemu do bakania jak i pod zarobek sztuki idą w momencie bo jaranie dobre najwyższej jakości polecam palić