Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
45-latek posiadał narkotyki o wartości ok. 1 mln złotych.
10.02.2025, 13:14
45-latek posiadał narkotyki o wartości ok. 1 mln złotych. Był poszukiwany za wykroczenia drogowe.
Policjanci z Wejherowa (woj. pomorskie) i strażnicy graniczni zatrzymali 45-latka poszukiwanego listem gończym. W wynajmowanych przez niego pomieszczeniach zabezpieczono ponad 18 kg narkotyków o czarnorynkowej wartości ok. 1 mln złotych.
O zatrzymaniu 45-letniego mężczyzny na terenie powiatu wejherowskiego poinformowała w poniedziałek oficer prasowa wejherowskiej policji asp. szt. Anetta Potrykus.
Cytat:"Podczas działań, policjanci i strażnicy graniczni z Gdyni zatrzymali 45-latka i zabezpieczyli w pomieszczeniach garażowych wynajmowanych przez zatrzymanego ponad 18 kg narkotyków – amfetaminy, marihuany i kokainy – o czarnorynkowej wartości sięgającej nawet milion złotych. Oprócz tego przejęto gotówkę w kwocie przekraczającej 20 tys. złotych" - podała.
Jak ustalili funkcjonariusze był on w trakcie odbywania kary pozbawienia wolności w systemie dozoru elektronicznego.

Do zatrzymania 45-latka doszło w ubiegłą środę. Mężczyzna był poszukiwany listem gończym do odbycia kary 55 dni pozbawienia wolności za wykroczenia drogowe.
Po zatrzymaniu został doprowadzony do Prokuratury Okręgowej w Gdańsku, gdzie usłyszał zarzuty posiadania znacznych ilości narkotyków. Grozi mu do 10 lat więzienia.
Sąd Rejonowy Gdańsk-Południe zastosował wobec 45-latka tymczasowy areszt na trzy miesiące.
źródło:
https://www.pap.pl/aktualnosci/45-latek-...ykroczenia
https://www.strazgraniczna.pl/pl/aktualn...licja.html
mrrrrau

11.02.2025, 16:43
Dziwi mnie podejście takich ludzi.
Trzymać na chacie 18 kg ćpania mając dozór elektroniczny. Geniusz
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
(11.02.2025, 16:43)M7G9O napisał(a): Dziwi mnie podejście takich ludzi.
ludzie z zabranym prawkiem, jeżdzą...
z zakazem zbliżania się, zbliżają się...
dilerzy po odsiadce, dalej dilują...
a ludzie, którzy kiedyś kogos pobili, i odsiedzieli swoje to myślisz że nagle są święci?
zazwyczaj dilerzy sami ćpają, a potem ich myślenie zjeżdża do poziomu - A MAM WYJEBANE
itd itd system w polsce kuleje... ja się tam bardziej martwię rachunkiem za prund

mrrrrau

17.02.2025, 12:52
z tą jazdą bez prawka...to "miszczem" absolutnym byl Pietrus Krasko...jak go szacowni psiarze zatrzymali za przekroczenie predkosci...i proszaq o ukazanie prawa jazdy...a jego odpowiedz!..."nie mam! bo od 6 lat nie oddaliscie mi go ;-) oj oj...a tak umoralnia i sarkastycznie szydzi z innych, podczas prowadzenia faktow 😎