Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ile maczany na a4
11.04.2025, 13:15
Ile maczany daje się na kartkę a4 miej więcej?
12.04.2025, 04:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2025, 04:44 przez Metykatykot.)
Paliłem ostatnio takie, że 1/4 kratki (nie centa) mi starczało jak i takie, że cała kratka. To już chyba zależy od nas jaką moc chce się uzyskać wtedy dajesz mniej lub więcej
OGŁOSZENIE: Jeśli posiadasz zbędne RC które masz zamiar wyrzucić, nie odbierasz nagrody lub po prostu chcesz mi coś kupić za darmo odezwij się priv xD
12.04.2025, 16:15
Nie rozumiem pytania,
Maczane na moje robi sie naprzyklad z podbialem, jakas szalwia czy fake topem czy innym zielonym z apteki.
Do podkladu rozpuszcza sie kanna w acetonie stosujac na podklad.
I teraz zalezy jaka moc chcemy uzyskac...
1:40 naprzyklad to bedzie gdzies slaba(zalezy od kanna i jakosci sortu) na ilosc zieleni ktora mamy rozpuszcza sie kanna w acetonie po czym wylewa na podklad mieszajac calosc rownolicie.
Po czym sie Sunday i gotowe do palenia na forum powinien byc jakis lepszy poradnik.
Mozna oczywiscie zwiekszyc moc robiac 1:20 bodajmy czy tez zrobic konkret albo mocarza jakiegos robiac 1:10
Maczane na moje robi sie naprzyklad z podbialem, jakas szalwia czy fake topem czy innym zielonym z apteki.
Do podkladu rozpuszcza sie kanna w acetonie stosujac na podklad.
I teraz zalezy jaka moc chcemy uzyskac...
1:40 naprzyklad to bedzie gdzies slaba(zalezy od kanna i jakosci sortu) na ilosc zieleni ktora mamy rozpuszcza sie kanna w acetonie po czym wylewa na podklad mieszajac calosc rownolicie.
Po czym sie Sunday i gotowe do palenia na forum powinien byc jakis lepszy poradnik.
Mozna oczywiscie zwiekszyc moc robiac 1:20 bodajmy czy tez zrobic konkret albo mocarza jakiegos robiac 1:10
12.04.2025, 17:12
Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego ludzie robią maczany na podkładzie jak to przypałowe, a taka karteczka cyk do portfela z numerami telefonów np czy jakimiś dyrdymałkami, w domu gdzieś w papierach pochowane i przypał nie straszny aż tak przy chodźby kontroli i trzepaniu jak przy "podejrzanie wyglądającym zielonym suszu w woreczku strunowym"

OGŁOSZENIE: Jeśli posiadasz zbędne RC które masz zamiar wyrzucić, nie odbierasz nagrody lub po prostu chcesz mi coś kupić za darmo odezwij się priv xD