Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bannana Kush (26% THC) - Opinie o produkcie
14.06.2025, 22:20
Dziwnie wygląda każde palenie od tego Vendora Vendor wymyśla sobie nazwy sam bucha palilem w Holandii Banana Kusha i inne odmiany które ma vendor w nazwie i napewno tak to nie wygląda To jest jakieś HHC albo inne . Banana Kush prawdziwy jest jasny Ma pomarańczowe włoski na topach i widać kryształki na topach .
14.06.2025, 23:20
Dziwnie to to wygląda na tym zdjęciu, zdecydowanie. Ale nie mam zadnej wątpliwosci że tylko i wyłącznie przez umiejętności fotograficzne (lub raczej ich brak) kajabuzy. W gruncie rzeczy to to wygląda jak klatka z mocno skompresowanego filmiku a nie zdjęcie. No i pokazujesz to przez worek? Jeszcze trzeba było włożyć do kieszeni i zdjęcie spodni zrobic.
23.06.2025, 11:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.06.2025, 11:49 przez Lifeisbrutal.)
Czytałem ostatnio dużo o tej odmianie i z opisu wynika, że jest to dość ciekawe zioło. Spróbuję sam, wstawię zdjęcia i dam znać.
Blade12 Jest tylko jedno zdjęcie i też jakość niezbyt zadowalająco. Może na zdjęciu nie wygląda to tak jak ma wyglądać. Zamówię i dam znać.
Blade12 Jest tylko jedno zdjęcie i też jakość niezbyt zadowalająco. Może na zdjęciu nie wygląda to tak jak ma wyglądać. Zamówię i dam znać.
23.11.2025, 14:30
Każde zioło ciekawe mówisz EmStO znam słabe odmiany i lipnych dilerów, taka jest rzeczywistość co do tej odmiany pełna jest tego co ma moc daje wiele jasno widzę ile mi da to i mam to już w sobie wypalone jest bardzo dobre i ma to tylko tyle ile jest to warte, dalej jestem zadowolony z zioła tego iż mam je zrobione i mam wiele tych odmian ta jest bardzo mocno z przodu polecam nowym jak i starym użytkownikom i chcę pozdrowić wszystkich co są ze mną pa
23.11.2025, 18:24
Dobre zioło admin was banuje za ocenę ciekawe heh no nic ja próbowałam tego daje 4/5 niebezpieczny temat :po bardzo mocne wejście ma lubię go na 100% tyle na mocy żeby się nie schodzić z nim na długo bo przesyt pierwszy raz miałam dość zioła po nim moc bardzo dużą włada konkret temat i tyle
Maniek napisał 23.11.2025, 18:39:
"Admin" nie banuje za ocenę, tylko za korzystanie z wielu kont przez jednego użytkownika.
"Admin" nie banuje za ocenę, tylko za korzystanie z wielu kont przez jednego użytkownika.
07.12.2025, 08:31
Dobre zioło to mało powiedziane mam po nim libido zamówię więcej 🥰 opłaca się robi robotę można handlować xd to jest zarobek najlepszy na takich mocnych sortach zamówię niebawem więcej polecam Cannabis420

![[Obrazek: IMG-20250613-004853-png.png]](https://i.ibb.co/Fq0Nxkd1/IMG-20250613-004853-png.png)

🤫🍄💓💯