Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Afghan Kush (22% THC) - Opinie o produkcie
06.03.2026, 03:41
Afgan Kush
![[Obrazek: IMG-20260304-151847.jpg]](https://i.ibb.co/FLPr9ZRD/IMG-20260304-151847.jpg)
To jest to
dalej jest to mam nawet jest to to co lubię jest dobre tu macie opis
****** Proszę napisać recenzję będąc trzeźwym, ponieważ to co napisałeś jest jakimś zwykłym bełkotem, który zgłaszają nam użytkownicy forum, bo zwyczajnie nie potrafią zrozumieć tego co napisałeś.... *****
![[Obrazek: IMG-20260304-151847.jpg]](https://i.ibb.co/FLPr9ZRD/IMG-20260304-151847.jpg)
To jest to
dalej jest to mam nawet jest to to co lubię jest dobre tu macie opis****** Proszę napisać recenzję będąc trzeźwym, ponieważ to co napisałeś jest jakimś zwykłym bełkotem, który zgłaszają nam użytkownicy forum, bo zwyczajnie nie potrafią zrozumieć tego co napisałeś.... *****
07.03.2026, 12:26
(06.03.2026, 03:41)Rotava dwa napisał(a): ****** Proszę napisać recenzję będąc trzeźwym, ponieważ to co napisałeś jest jakimś zwykłym bełkotem, który zgłaszają nam użytkownicy forum, bo zwyczajnie nie potrafią zrozumieć tego co napisałeś.... *****
https://dopal.org/showthread.php?tid=4661
Pewnie chodzi o takie wiadomości jak te 3 konta ostatnie, ziomek weź na PW mrugnij 2 razy czy Ty masz dysleksję/inną chorobę czy ten towar tak Ci beret zryl dopiero teraz?
Bo czytając to co piszesz zniechęca mnie to do sklepu a do tego niepokoi
Mi nie chodzi czy to twoje konta czy nie ale o tamtego jednego co tak pisał....może ja sam spróbuję zacytować z pamięci
Cytat:Kiedy palę to czuję się dobrze a kiedy rozpalamy to palę wtedy dopale lufę przypale na odpalę przy dopale...iJak trzeba to poszukam tych postów
I tak dalej xD
ale po co Antyreklama level ekspert.
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
07.03.2026, 13:47
Wybitna recenzja... Może brakuje paru klepek i jakiegokolwiek ciągu logicznego, ale da się wywnioskować, że użytkownik jest raczej zadowolony z zakupu.
07.03.2026, 13:56
Ja go nie dyskredytuje w żadnym wypadku z powodu jakiś braków klepek czy chórób/
czy to może jakieś fejki ale po co?
może jednak niech przestanie pisać i idzie spać to sklep skorzysta
czy to może jakieś fejki ale po co?
może jednak niech przestanie pisać i idzie spać to sklep skorzysta
07.03.2026, 14:18
To o klepkach było półżartobliwie (ewidentnie buch czy cóż tam było wzięte zrobiły swoje). Jak wytrzeźwieje powinny wrócić i miejmy nadzieję, że napisze jakąś sensowniejszą reckę.
07.03.2026, 14:37
Konrad wiesz ja też tak czasami napiszę ale ogólnie to staram się określić skutek bo przyczyna to jego konta, zmiany trochę tekstu żeby ktoś nie poznał ale skutek mierny
Wiesz zacząłem tak bardziej uważać na słowa jak kiedyś rozmawiałem z 1 osoba i tak prześmiewczym głosem powiedział "przecież ty upośledzony jesteś" i się zaśmiał a ja nie i z poważną miną mówię no jestem..
i już tez się nie śmiał.
(
)
A tak serio to
Kiedyś się w szkole mówilo Twój stary to twoja stara czy podobne aż nie powiedziałem osobie której zmarł Tata miesiąc wcześniej.
Od wtedy jakoś tak staram się uważac żeby nie dojebac komuś za coś na co nie ma i nie miał wpływu
A wracając do tematu przyszły mi nawet myśli że to vendor mógłby robić lub opłacic ale no nie raczej
bo vendor trochę myśli i wziąłby więcej niż 1 osobę do takiego planu...a tu ewidentnie chłop jedzie w zaparte,nie odpowiada albo jak już to niespójnie na pytania o fotki czy inne.
jeszcze bym popisał ale to głębsze myśli i temat a żelazko na gazie, zostawiłem .
Wiesz zacząłem tak bardziej uważać na słowa jak kiedyś rozmawiałem z 1 osoba i tak prześmiewczym głosem powiedział "przecież ty upośledzony jesteś" i się zaśmiał a ja nie i z poważną miną mówię no jestem..
i już tez się nie śmiał.
(
)A tak serio to
Kiedyś się w szkole mówilo Twój stary to twoja stara czy podobne aż nie powiedziałem osobie której zmarł Tata miesiąc wcześniej.
Od wtedy jakoś tak staram się uważac żeby nie dojebac komuś za coś na co nie ma i nie miał wpływu

A wracając do tematu przyszły mi nawet myśli że to vendor mógłby robić lub opłacic ale no nie raczej
bo vendor trochę myśli i wziąłby więcej niż 1 osobę do takiego planu...a tu ewidentnie chłop jedzie w zaparte,nie odpowiada albo jak już to niespójnie na pytania o fotki czy inne.jeszcze bym popisał ale to głębsze myśli i temat a żelazko na gazie, zostawiłem .
13.03.2026, 18:50
Wszystko dobrze bracie palenie działa przysięgam mam paczkę co chwilę czego nie zrozumiałeś pisz odpowiem super topy super moc i tyle