Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co udało wam się wyrwac od lekarza?
10.06.2024, 22:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2024, 22:49 przez DannyDeVito.)
Dzięki stary, ale ja PW chyba nie mogę jeszcze odbierać. Wysyłąć na pewno nie. A jak odbirać mogę to to kurcze przyznam, że nie widzę gdzie. Jak wbije odpowiednią rangę to się odezwę. Polskiego TZF nigdy nie miałem okazji skosztować, tylko rivotril. Ogólnie paka polskich klonów to chyba najtańsze i najmocniejsze benzo apteczne. Jest różnica płacić 150 - 200 w necie a 20pln w aptece za pake 2mg.
Epsiakos dlaczego nie? Benzo po stimach na zjeździe bardzo pomagają. Tak samo jak na kaca alkoholowego. A jak bierzesz i nie masz zaburzeń to praktycznie nie odczuawsz, ale mimo wszystko działa wszystko w tle i inaczej taka osoba będzie się zachowywać w np. w towarzystwie w pracy. Jak ktoś leci cały czas na małych dawkach np. 1mg alpry dziennie to tak naprawdę jakby się grało w życie na kodach. Gorzej jak tabletek zabraknie komuś mocno wpierdzielonemu i IDDQD wtedy nie zadziała
..
Epsiakos dlaczego nie? Benzo po stimach na zjeździe bardzo pomagają. Tak samo jak na kaca alkoholowego. A jak bierzesz i nie masz zaburzeń to praktycznie nie odczuawsz, ale mimo wszystko działa wszystko w tle i inaczej taka osoba będzie się zachowywać w np. w towarzystwie w pracy. Jak ktoś leci cały czas na małych dawkach np. 1mg alpry dziennie to tak naprawdę jakby się grało w życie na kodach. Gorzej jak tabletek zabraknie komuś mocno wpierdzielonemu i IDDQD wtedy nie zadziała
..
10.06.2024, 23:15
20 postów chyba musisz mieć napisanych żebyś pisac PW.
To wbij tyle i się odezwij. Pozdro.
To wbij tyle i się odezwij. Pozdro.
07.07.2025, 20:45
ja wyrwalem odpowiedz 'chlopie kryminal za ciebie dostane' po uwczesnym zapytaniu o recepte na benzo 6 raz w tym samym miesiacu
W zasadzie mam tak bardzo openminded internistę, że na papiery od psychiatry wypisałby mi pewnie jakie benzo tylko bym chciał, ale tego nie robię, bo boję się silnego uzależnienia. Gość zna się na rzeczy i doradza mi w wielu kwestiach przepisująć na zjazdy np. benzo nowej generacji, które już tak szybko nie uzależniają. Przychodząc do niego gadamy sobie jak kumpel z kumplem
Mega pozytywny człowiek i takiego lekarza każdemu życzę.
Wiadomo, że bez przesady, bo oni mogą być wyrywkowo sprawdzani przez NFZ komu i ile opakowań przepisali. Mają tam jakiś miesięczny limit i tego się trzymają raczej. A tak to ryzyk fizyk. Czasami lekarze ściemniają i wymyślają objawy, żeby pomóc i iść na rękę. Wszystko zależy od człowieka i stopnia znajomości z nim
Mega pozytywny człowiek i takiego lekarza każdemu życzę.(07.07.2025, 20:45)Fidel napisał(a): ja wyrwalem odpowiedz 'chlopie kryminal za ciebie dostane' po uwczesnym zapytaniu o recepte na benzo 6 raz w tym samym miesiacu
Wiadomo, że bez przesady, bo oni mogą być wyrywkowo sprawdzani przez NFZ komu i ile opakowań przepisali. Mają tam jakiś miesięczny limit i tego się trzymają raczej. A tak to ryzyk fizyk. Czasami lekarze ściemniają i wymyślają objawy, żeby pomóc i iść na rękę. Wszystko zależy od człowieka i stopnia znajomości z nim
07.08.2025, 00:18
Właściwie jak już ma się receptę od psychiatry, to lekarz pierwszego kontaktu bez pytań mi przepisywał wszystko, tylko po 1-2 opakowania. Na papierach, które wziąłem ze sobą była pregaba 300mg i xanax 0,5 mg a zarazem informacja, że jestem uzależniony od substancji psychoaktywnych, bez żadnego problemu wszystko dostałem. Po prostu nie można przeginać.