Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szybkie obniżenie pulsu - odruch nurkowania
03.07.2023, 10:40
Jasna sprawa, to był jednorazowy wybryk.
Jebaniutki wziął starego z zaskoczenia😎
Jebaniutki wziął starego z zaskoczenia😎
12.08.2023, 13:46
Przetestowane - działa. Zaskakująco skuteczne, trochę nie wierzyłam ale działa.
01.08.2025, 15:09
(13.08.2023, 09:46)Lukas1985 napisał(a): @"Twilight Sparkle" czemu miałoby nie działac 😅
Bo zimno zazwyczaj powoduje zmniejszenie się naczyń krwionośnych (w celu oszczędzania ciepła) a to skutkuje zwiększeniem ciśnienia. O metocie słyszałem i parę razy próbowałem, dawała mieszane rezultaty, ale na pewno nie szkodziła.
Zazwyczaj w sytuacjach bardziej kryzysowych sięgam po mieszankę magnezu, leków na zbijanie tętna, nawadniania się (uzupełniając elektrolity), dotlenienia i ciepłego prysznicu. Po czasie puls i ciśnienie stabilizowały się, ale ten "nurek" zawsze mi wypada z głowy (właśnie przez tą nieintuicyjną naturę). Przy następnych ekscesach przetestuję.
01.08.2025, 17:54
Sa bardzo proste metody, naturalne na zbicie tetna
wystarczy ruszyc "glowa"
i cisnienie przy okazji sie normuje, skoro dziala z partnerka to na 100% bedzie podobny efekt do tego uzyskanego w duecie.
Druga sprawa, picie wody rowniez bierze udzial w regulacji tetna, cisnienia a takze oddechu.
Sprobujcie, wystrzegal bym sie zimnych czy nader goracych prysznicy w trakcie zabaw, bo mozecie doprowadzic np do zawalu serca, wylewu, hipotermii albo innego przykrego stanu zdrowia.
wystarczy ruszyc "glowa"
i cisnienie przy okazji sie normuje, skoro dziala z partnerka to na 100% bedzie podobny efekt do tego uzyskanego w duecie.Druga sprawa, picie wody rowniez bierze udzial w regulacji tetna, cisnienia a takze oddechu.
Sprobujcie, wystrzegal bym sie zimnych czy nader goracych prysznicy w trakcie zabaw, bo mozecie doprowadzic np do zawalu serca, wylewu, hipotermii albo innego przykrego stanu zdrowia.
01.08.2025, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2025, 18:05 przez Rweqerew333.)
(03.07.2023, 00:28)RaeminGhos napisał(a): Czy zimna woda przypadkiem nie podwyższy Ci pulsu?
W tym patencie chodzi stricte o zmoczenie / zanurzenie twarzy w zimnej wodzie.
Jest to odruch warunkowy ssaków nurkujących
(01.08.2025, 17:54)Epsiakos napisał(a): Sa bardzo proste metody, naturalne na zbicie tetnawystarczy ruszyc "glowa"
![]()
Tutaj chodzi o walenie konia xd jakby ktoś nie zczaił
Chyba spróbuję następnym razem jak mi podskoczy tętno do 170 jak kiedyś po alfie
Z wodą to akurat uważam, zawsze po stimach staram się aby woda była letnia i nie wskakuje na hej pod prysznic tylko leje sobie do wanny i pomalutku się ochlapuje cały.
(03.07.2023, 10:05)Lukas1985 napisał(a): Nie rób tak 😉 przy kłopotach z sercem / ciśnieniem odradza się tak zimne jak i gorące prysznice.
Z wodą to akurat uważam, zawsze po stimach staram się aby woda była letnia i nie wskakuje na hej pod prysznic tylko leje sobie do wanny i pomalutku się ochlapuje cały.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)