Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kiedyś to kurła były sorty...
08.09.2025, 15:47
(08.09.2025, 08:46)sagitta napisał(a): Szkoda, że te „złote czasy” mnie ominęły…
Jezeli ktos mało walił czy prawie nic, to generalnie "złote" czasy może mieć i teraz przy obecnym trendzie powrotów substancji których długo nie było.
Chinskie sorty nie były ani lepsze ani gorsze, proces potrzebny jest taki samo jak i składniki, tyle że w Europie się z tym kryją a tam było legal
08.09.2025, 16:43
(08.09.2025, 08:46)sagitta napisał(a): Szkoda, że te „złote czasy” mnie ominęły…
Normalne czasumy.
Jak dziś kupisz 4cmc to będzie tym samym 4cmc co 10 lat temu.
Inna sprawa to zasadnicze pytanie - Ci wszyscy którzy tak bardzo narzekają na tolerke to co robicie, żeby ją zmniejszyć ?
XD bo jak całe zmniejszenie tolerki to walenie dwa dni w tygodniu to mam źle wieści, to nie wystarczy.
08.09.2025, 16:45
Ja moczę nogi w wodzie z heksedronem i nacieram się przecierem z dubajskich pomidorów.
Ale na tolerkę nigdy nie narzekałem
Ale na tolerkę nigdy nie narzekałem
08.09.2025, 16:51
no ja robię pseudo podjazd bez progressu wg najmersa...
no i trenuje pod - mefedron
żywię się, dobrze sypiam, witaminki sralinki też wszystko pod to...
byle tolerke jako tako ogarnąć... do nastepnego razu
oł jeeeee
najmersik jak mie rozumujesz :*

oł jeeeee
najmersik jak mie rozumujesz :*
08.09.2025, 19:48
Substancje są te same, nawet bardziej wiarygodne niż kiedyś, gdy jako cmc były sprzedawane gowna typu cec, itp.
Teraz nikt z vendorow nie stosuje takich praktyk, ponieważ nikt tego nie produkuje. Pamiętam jak po 8 miesięcznej przerwie od wszystkich RC zajebalem pewnie z 80mg 4mmc, wyjebalo mnie z kapci. Czy syntezy się zmieniły, czy nie to i tak prpdukt finalny jest taki sam. A winna jest tolerancja, która gdy nie jest odbudowywana(nie mowie o miesięcznej przerwie) to nie da nam takich pięknych efektów „jak za dawnych lat“.
Teraz nikt z vendorow nie stosuje takich praktyk, ponieważ nikt tego nie produkuje. Pamiętam jak po 8 miesięcznej przerwie od wszystkich RC zajebalem pewnie z 80mg 4mmc, wyjebalo mnie z kapci. Czy syntezy się zmieniły, czy nie to i tak prpdukt finalny jest taki sam. A winna jest tolerancja, która gdy nie jest odbudowywana(nie mowie o miesięcznej przerwie) to nie da nam takich pięknych efektów „jak za dawnych lat“.
09.09.2025, 04:19
To jest tak jakby ktoś rozregulował telewizor i dziwił się, że nie odbiera tak jak powinien.
Już kilkukrotne podanie narkotyku prowadzi do downregulacji receptorów i sensytyzacji / desensytyzacji na poszczególne efekty. To wszystko powoduje, że działanie na przestrzeni lat zmienia się i to co dziś działa tak za rok będzie działać inaczej.
Ja też tylko przypomnę, że wszelakie badania pokazują, że pojedyncze podania dragów praktycznie nie działają negatywne ale już zwiększanie częstotliwości....
Już kilkukrotne podanie narkotyku prowadzi do downregulacji receptorów i sensytyzacji / desensytyzacji na poszczególne efekty. To wszystko powoduje, że działanie na przestrzeni lat zmienia się i to co dziś działa tak za rok będzie działać inaczej.
Ja też tylko przypomnę, że wszelakie badania pokazują, że pojedyncze podania dragów praktycznie nie działają negatywne ale już zwiększanie częstotliwości....
09.09.2025, 07:44
(08.09.2025, 16:51)DarkSonia napisał(a): no ja robię pseudo podjazd bez progressu wg najmersa...
oł jeeeeenajmersik jak mie rozumujesz :*
Trenujesz pod mefedron

Sonia masz u mnie oskara 💥💯💥