Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmiany cen używek
20.06.2026, 10:19
Bortak42 pentedron jest na cebulce, a-pihp tez widzialem nie wiem czy dalej jest. a-php masz u bolka
włodzimierz a widzisz, sorewicz nie zauwazylem. p2np jest ale 2b4m juz nie, za to jest na bbgate.
włodzimierz a widzisz, sorewicz nie zauwazylem. p2np jest ale 2b4m juz nie, za to jest na bbgate.
prostuj się kurwo
20.06.2026, 12:24
Chodziły słuchy, że ta PHP u Bolka to w rzeczywistości PVP, ale nie mam pojęcia.
Pobierałem kiedyś skromną sztukę i była wybitna. Czy to PVP czy PHP, to polecam.
Pobierałem kiedyś skromną sztukę i była wybitna. Czy to PVP czy PHP, to polecam.
12.07.2026, 10:18
Tak naprawdę to czy pvp jest php nie dowiemy się bez testów, a wielu vendorów ma to po prostu w dupie. Za legala też tak było. Czasy się zmieniają i coraz mniej osób bawi się w fora dyskusyjne. Discord, Facebooku i inne sociale przejęły te drogi. Zauważyłem to nie tylko w dziedzinie narko, ale też przy innych tematach. Myślę, że jak przekutsory i ich cena wzrośnie bardzo mocno, to my dostaniemy po dupie cenowo albo jakościowo. Myślę, że to kwestia czasu.
12.07.2026, 21:39
(19.06.2026, 04:45)KiszczaK napisał(a): Spadek jakości amfetaminy trwa już od kupę czasu, a ceny wzrastają. I to nie od dziś bo to już trwa kilka lat.
Spadek z dostępnością do dobrej fety w Polsce to temat rzeka.
Zaobserwowany gdzieś koło… 2010.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !