Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
narkotyki za 550 tys. zł na tylnym siedzeniu w samochodzie.
13.11.2025, 22:18
Trzej pseudokibice, zatrzymani przez policjantów podczas akcji przeprowadzonej w Rudzie Śląskiej, wieźli samochodem narkotyki o wartości 550 tys. zł. Mundurowi przejęli w sumie trzy i pół kilograma marihuany i metamfetaminy.
Narkotyki o wartości 550 tys. zł wieźli samochodem trzej pseudokibice, zatrzymani przez policjantów podczas akcji przeprowadzonej w Rudzie Śląskiej. Mundurowi przejęli w sumie trzy i pół kilograma marihuany i metamfetaminy.Policjanci z lokalnej komendy współpracowali z zespołem ds. Zwalczania Przestępczości Pseudokibiców z Katowic. Akcja była zaplanowana na podstawie wcześniejszych ustaleń dotyczących możliwości przewozu znacznych ilości narkotyków przez jednego z mieszkańców Rudy Śląskiej.
Podczas kontroli pojazdu, który zatrzymano w pobliżu miejsca zamieszkania podejrzanego, na tylnym siedzeniu odnaleziono reklamówki pełne narkotyków. W samochodzie przebywało trzech mężczyzn w wieku 26, 27 i 41 lat, wszyscy powiązani z grupami pseudokibiców.
Dodatkowo, w trakcie przeszukiwania mieszkań zatrzymanych odkryto duże ilości papierosów nieznanego pochodzenia, które okazały się podróbkami renomowanych marek tytoniowych, pozbawionymi polskich znaków akcyzowych.
Łącznie policjanci zabezpieczyli blisko 3,5 kilograma środków odurzających i psychotropowych.
a tutaj najlepsze
Śledczy oszacowali, że wartość skonfiskowanych narkotyków na czarnym rynku wynosi ponad 550 tys. zł. Zarzuty dotyczące posiadania znacznych ilości narkotyków usłyszeli dwaj z zatrzymanych, a prokuratura zastosowała wobec nich środki zapobiegawcze o charakterze wolnościowym.

źródło: https://www.o2.pl/informacje/wiezli-je-n...901301696a
14.11.2025, 00:06
Jak zwykle nie jestem przekonany do ich wyliczeń wartości dragów, ale no nie jest to aż taka odklejka jak amfetamina droższa od koksu (jakiś czas temu był taki artykulik)... Co do samych pseudokibiców - no lepiej tego schować się nie dało? - czasem "geniusz" przestępców (a w tym przypadku raczej zoorganizowanej grupy przestępczej) mnie zadziwia.
14.11.2025, 04:43
Większość jak nie wszyscy więźniowie zawsze głosują na ekipe Tuska bo oni właśnie w ten sposób działają i nie podnoszą kar za przestępstwa, to ich elektorat
14.11.2025, 14:32
A normalni ludzie za smieszne ilosci potrafia dostac areszt sledczy, zostajemy wyprzedawani Unii po trochu...
Miejmy nadzieje ze nasz prezydent faktycznie cos zrobi, bo ma narzedzia by zatrzymac ten proces nim sie rozchula na dobre
Miejmy nadzieje ze nasz prezydent faktycznie cos zrobi, bo ma narzedzia by zatrzymac ten proces nim sie rozchula na dobre
15.11.2025, 01:05
Niestety, PIS-PO jedno zło (osobiście wolę Tuska od Kaczyńskiego, ale nie ukrywam awersu do obydwu polityków)... Za PIS-u też były takie przypadki i zapewne za każdej władzy będą. Może poszli na świadków koronnych / jakiś inny układ w duchu 60?
Ciekawi mnie, czy w trakcie niszczenia tych narkotyków, przypadkiem jakieś ilości nie "gubią się" na własny użytek psiarni / na sprzedaż?
Ciekawi mnie, czy w trakcie niszczenia tych narkotyków, przypadkiem jakieś ilości nie "gubią się" na własny użytek psiarni / na sprzedaż?
15.11.2025, 19:02
Co do polskiego prawa i sądownictwa to nic już mnie nie zdziwi po usłyszeniu ostatnio we wiadomościach czegoś takiego jak - kierowca zatrzymany pod wpływem alkoholu z 4 krotnym dożywotnim zakazem prowadzenia pojazdów. Przez kolejne 5 min stałem i łączyłem wątki o chuj chodzi. Ile koleś ma żyć ze sąd daje mu właśnie wyrok po raz piąty, nie zgadniecie jaki. Dom wariatów

![[Obrazek: 456.jpg]](https://i.ibb.co/YBZGJhXY/456.jpg)

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)