Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026
Wczoraj, 14:30
Da się ominąć reklamy na YT wystarczy np przeglądarka opera ona ma adblocka który blokuje reklamy najlepiej się nie logować na YT i reklam brak
8 godzin(y) temu
aleksander37 co ty gadasz że niezalogowanym reklam nie pokazuje XDDDDDDDD Pokazuje ale nie spersonalizowane.
Opera należy do chinczyków, to tez u niektorych moze budzic watpliwosci. Zainstaluj se Ungoogled Chromium (nie Chrome). Wszystko se przeniesiesz z opery tak o, bo ona też jest zbudowana na bazie chromium, podobnie jak kurwa wszystko poza firefoxem i jakimś innym gównem którego używają 3 osoby na świecie.
A Adblock (o nazwie adblock/adblock plus, bo blokerów jest dużo) to też chujstwo ciezkzie, bo oni przyjmują hajs od niektorych reklamodawcow aby ICH reklam nie blokowali a tym co nie zaplacą, to ich nie beda wyswietlac. Z kolei taki Ublock origin nie robi takich rzeczy.
To jest w ogóle niesamowite jak oni rozkurwili tę stronę, nie wiem jak mozna z niej korzystać bez żadnych dodatków. Ja do YT mam:
- ublock origin (wiadomo)
- remove youtube tracking (ten parametr na samym końcu filmu, po identyfikatorze filmu watch?v=id, służacy do sledzenia komu wysylasz filmy i kto w nie klika - dodają ci jak dajesz udostepnij i uzywasz tego skroconego linku z domeny youtu.be - wiedza kto co komu wysyła i kto w co klika, i sobie zbierają dane, mapa powiązań kto co z kim)
- return youtube dislike (wiadomo)
- remove youtube shorts (no kurwa wiadomo)
- remove auto translation (nie trzeba tlumaczyc, nie wiem co za zjeb wpadł tam u nich żeby to dodać jako feature ktorego nie mozna wylaczyc)
- i jeszcze jakieś tam skrypty do violentmonkey
Bez takiego zestawu wejsć na youtuba to jak zanurkowć do kontenera na śmieci.
Opera należy do chinczyków, to tez u niektorych moze budzic watpliwosci. Zainstaluj se Ungoogled Chromium (nie Chrome). Wszystko se przeniesiesz z opery tak o, bo ona też jest zbudowana na bazie chromium, podobnie jak kurwa wszystko poza firefoxem i jakimś innym gównem którego używają 3 osoby na świecie.
A Adblock (o nazwie adblock/adblock plus, bo blokerów jest dużo) to też chujstwo ciezkzie, bo oni przyjmują hajs od niektorych reklamodawcow aby ICH reklam nie blokowali a tym co nie zaplacą, to ich nie beda wyswietlac. Z kolei taki Ublock origin nie robi takich rzeczy.
To jest w ogóle niesamowite jak oni rozkurwili tę stronę, nie wiem jak mozna z niej korzystać bez żadnych dodatków. Ja do YT mam:
- ublock origin (wiadomo)
- remove youtube tracking (ten parametr na samym końcu filmu, po identyfikatorze filmu watch?v=id, służacy do sledzenia komu wysylasz filmy i kto w nie klika - dodają ci jak dajesz udostepnij i uzywasz tego skroconego linku z domeny youtu.be - wiedza kto co komu wysyła i kto w co klika, i sobie zbierają dane, mapa powiązań kto co z kim)
- return youtube dislike (wiadomo)
- remove youtube shorts (no kurwa wiadomo)
- remove auto translation (nie trzeba tlumaczyc, nie wiem co za zjeb wpadł tam u nich żeby to dodać jako feature ktorego nie mozna wylaczyc)
- i jeszcze jakieś tam skrypty do violentmonkey
Bez takiego zestawu wejsć na youtuba to jak zanurkowć do kontenera na śmieci.
4 godzin(y) temu
aleksander37 właśnie sprawdziłem, użyłem czystej przeglądarki, z wyłaczonymi wszystkimi dodatkami mozliwymi, przeglądarka jak nowa z pudełka, niezalogowany na konto. Wpisałem "disco polo" (xD) i pierwszy wynik to reklama mopów do podłóg, a dopiero pod mopami jest Zenek Martyniuk.